dátum: 10-08-2020 10:41 AM
Sziasztok,
Ismeritek a BTS-t? A világ egyik legismertebb K-Pop együttese, és Khalidhoz hasonlóan ők is a Team Galaxy tagjai. Magyarországon talán kevésbé ismertek, viszont a Samsung közreműködésével már mi is megismerhettük őket.
Először a S20-as széria BTS edition kiadásában találkozhattuk a nevükkel, ahol az S20-as szériát lilába öltöztették és egy egyedi szintén lila Buds+ vezetéknélküli fülhallgatót is elhoztak nekünk.
Olyan aktív Team Galaxy tagokká váltak, hogy az mostani Unpacked-en bemutatott új Galaxy ökoszisztémát is örömmel támogatták. Hatalmas lelkesedéssel csomagolták ki a Galaxy Z Fold2-őt. Reméljük a BTS edition majd tovább folytatódik és a bronz mellett majd lilában is tündökölhetnek a készülékek.
Nézzétek meg a BTS Galaxy Unboxing videóját:
Ti ismeritek a BTS-t? Hogy tetszik az új Galaxy Z Fold2?
dátum: 12-08-2020 11:48 PM
Szia.
Ismerem a BTS nevű zenekart. Több zeneszámukat is hallgattam már, bár még friss rajongónak mondanám magam, mert tavaly találtam rájuk, amikor egy Galaxy terméket népszerűsített velük a Samsung, ami a Galaxy S10-család volt. Akkor kerestem rájuk és a Best of me c. nótájukba rögvest beleszerettem. Ha mondanom kellene egy No.1. számot tőlük, ez lenne az!
A Galaxy Z Fold 2 5G-nek a magyarországi premierjét már várom. Remélem ismételten valami pofás speciális eventtel készül a hazai képviselet. A termékről akkor írnék bármit, ha már kézben fogtam és tényleg megbizonyosodtam arról, hogy ez bizony tökéletes lett. Addig nem is szaporítanám a szót rá
dátum: 13-08-2020 08:28 AM
Szia Evelin!
Az S20 BTS kiadás elött nem ismertem a zenekart. Viszont utánanéztem és elég sok rajongójuk van. A Z Fold 2 pedig a legjobb hajlítható telefon, amit valaha a piacra dobtak.
Üdv. AndrasK
dátum: 13-08-2020 09:21 AM
Szia Krisz,
Meghallgattam az említett számot, hát nem az én világom, viszont ez a szám valóban nem rossz Én is nagyon várom az itthoni bemutatóját, bár nem tudom a vírus miatt mennyire fognak nagy rendezvényt szervezni.