Sziasztok A Samsung Electronics 76,57 billió wonos, kb. húszbillió forintos árbevétellel zárta 2021 negyedik negyedévét , az egész esztendőt... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok A Samsung Electronics 76,57 billió wonos, kb. húszbillió forintos árbevétellel zárta 2021 negyedik negyedévét , az egész esztendőt... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Tavaly kijöttek a Be Spoke hűtők ami elég nagy kedvenc és újítás volt a Samsung részéről. Különböző színű hűtők és a legjobb, hogy... Közzététel megtekintése Szia Vivi! A rózsaszín nagyon bejön! Köszönjük, h megosztottad velünk a híreket! Üdv.: AnitaI. Közzététel megtekintése |
Samsung Galaxy Note10+ készülékekre 2022. januárra ígértek Android 12 frissítést. Ma január 30. van, eddig semmi. Mikorra várható? (Egy... Közzététel megtekintése |
A McAfee-t ajanlja a Samsung védelmi szoftvernek. Mivel bankolok is a mobilon, ezért kell valami védelem. Viszont a véleményeket olvasva valaki... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Gyors segítséget kérnék. Vettem egy Galaxy Buds2-t, és szeretnék venni rá egy tokot, hogy ne karcolódjon a tartója, viszont csak Buds... Közzététel megtekintése |
Szép hétvégét nektek !!!! Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok, Megérkezett az Uncharted film utolsó előzetese, jó sok akcióval, arannyal, kalózhajókkal, CGI effektel, és annál kevesebb Sully... Közzététel megtekintése ![]() |
Sziasztok, A holland Galaxy Club információi szerint a Samsung azzal az ötlettel állt elő, hogy egységesíti vagyis minden európai készülék... Közzététel megtekintése Ez amúgy alapvetően szerintem egy tök jó ötlet! Kíváncsi leszek lesz-e belőle valami Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Sony bejelentette a következő hónap ingyenes játékait. UFC 4 (PS4)Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands... Közzététel megtekintése ![]() Hali! Elsőre jól hangzik, remélem kipróbálás után is ilyen pozitív lesz a véleményem! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ugyan 2018-ban indult már eljárás most úgy tűnik azóta sem változtatott a cég a hozzáállásán, a vád szerint nem megfelelően... Közzététel megtekintése Már meg sem lepődünk a személyes adatainkkal való visszaélés, illetve a GOOGLE szó egy mondatban val... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Találtam egy nagyon jó összefoglalót a prohardveren mi is kell egy kezdő stream elindításához. Itt találjátok! Közzététel megtekintése |
Egyre több ország, most éppen Indonézia dönt a kriptotól való távolodás mellett Ti mit gondoltok, merre fog haladni a világ? Közzététel megtekintése Szia Tamás! Én nem nagyon vagyok otthon ezekben, de engem nagyon nem izgat. Az tuti, hogy a pénzügyi... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám a mobilnetemet levédetni? Akárkinek megosztom tovább tudja adni egy QR-kóddal. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Most, hogy a farsangi időszak kapuját tapossuk eszembe jutott, hogy anno kisiskolásként milyen jelmezeket készítettünk... Közzététel megtekintése Szia ! Jó mulatság volt régen a farsang, szerettem még altalános iskolában! Őszintén nemtudom! Talan... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Samsung 2021 márciusában, közösen a Mastercard-dal egy olyan bankártyák kifejlesztésén dolgoznak, ami az ujjlenyomat azonosítására... Közzététel megtekintése Szia Tibi! Lassan mindent már ujjlenyomatolvasóval tudunk védeni! Üdv. Andris Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Az utóbbi napokban ténylegesen felgyorsultak az események, több szivárgás végül hivatalos megerősítés jött a következő nagy... Közzététel megtekintése Szia! Jól fognak kinézni! Remélem, hogy a kis modell is jólbírja majd szuflával! Üdv. Andris Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Korábban @Tiborko írta meg, az akkor még csak állítólagos időpontot az esemény kapcsán. Viszont a Samsung nemrég... Közzététel megtekintése Szia Axel! Köszi az infót! Biztosan érdemes lesz élőben nézni! Üdv. Andris Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok, Ahogy Márk is írta, egyre közelebb kerülünk a Galaxy S22 Unpacked februári eseményéhez. Most Evan Blass(@evleaks) jóvóltából... Közzététel megtekintése |