Sziasztok! Megérkezett az órára a beigért frissítés! Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Megérkezett az órára a beigért frissítés! Közzététel megtekintése |
Véget ért az Unpacked és ezzel el is indult az előrendelés. Aki még bizonytalan, vagy csak meg szeretné előbb nézni az S22-es készülékeket, annak... Közzététel megtekintése Ma kaptam egy ilyen emailt, sajnos akkor még várni kell: Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy a Samsung... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Elkezdte a Samsung a Galaxy S21 termékcsalád nemzetközi piacról való kivonását. A GSM Arena értesülései Franciaországban,... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A napokban lehulott a lepel a Galaxy Watch4 órák első komolyabb szoftver frissítéséről, amit @RozvM remekül... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Újabb szivárgás alapján az egyes jelenlegi és új készülékek is bővülnek szoftveres támogatás terén. Pontosabban 4 generációs Android... Közzététel megtekintése Szia Roz! Szerintem ez szuper, ha jók a frissítések a garantálható a hosszútávú használata az okoste... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Már csak 1 nap választ el minket a Samsung Unpacked eseményétől, de fizikai bemutató ténylegesen nem lesz a streaming mellet a... Közzététel megtekintése Imádom, hatalmas lehetőség rejlik ebben, és hasonló digitális NFT-n alapuló világokban! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Farsang alkalmából összegyűjtöttem pár fánkvariációt, nektek melyik a kedvencetek? Hagyományos farsangi fánk baracklekvárral ... Közzététel megtekintése |
Bizonyára Ti is tudjátok, hogy pontosan 2 nap múlva kerül megrendezésre a Samsung Unpacked esemény , ahol sok meglepetéssel és leleplezéssel... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, ebben az új játékban (Játékos Párkeresés) csak nekem megy nehezen a swipe-olás? Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Samsungnak mindig is fontos volt az újrahasznosítás, a környezettudatosság. A mostani lépéssel ismét bebizonyította, hogy továbbra... Közzététel megtekintése Nagyon jó ez az irány a Samsung részéről, bízom benne, hogy az összes többi gyártó is követni fogja ... Közzététel megtekintése |
Ez az új members játék elég bénára sikerült. Szerintem rettentő nehézkes az irányítása. Közzététel megtekintése Aki problémát tapasztal a nyereményjátékkal kapcsolatban, tudna kérem küldeni egy képernyővideót a "... Közzététel megtekintése |
Sziasztok!A fórumozók szűkebb rétegét érinti a hír, amely a címből könnyen kideríthető, végre hivatalosan megerősítette a Rockstar Games, hogy... Közzététel megtekintése Nagyon várom, már a red dead redemption 2 is hatalmas élmény volt a részletesség miatt , kíváncsi va... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Geekbench boszorkánykonyhájában felbukkant az Exynos 2200-zal és a Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt Samsung Galaxy S22 Ultra... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Samsung közelgő Unpacked esemény jóvóltából egy Tiger in the City promóciós kampányba kezdett. (utalva arra is, hogy Kína a tigris... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Nyakunkon a februári Unpacked, lássuk, hogy mi szivárgott ki idő előtt. Jelen alany a Samsung Galaxy Tab S8, ami az EvLeaks-nek... Közzététel megtekintése Most, hogy kijöttek, meg kell mondjam nagyon elégedett vagyok velük, főleg az ultrával... hihetetlen... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ti szoktátok ünnepelni a Valentin napot? Én nem vagyok nagy ajándékozós és kapni sem szeretek. Én inkább az élményekért rajongok de... Közzététel megtekintése Szia Vivi! Mi mindig megtartjuk, ajándékozunk, romantikus vacsizunk, filmezünk. Üdv.: AnitaI. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Egy kis ajánlás ha még nem jártatok volna a Bamba Marhába. Nekem az egyik kedvenc helyem ugyanis isteni a burgeruk. Nem sokféle van de... Közzététel megtekintése Szia Vivi! Éhes is lettem! Nagyon jól néznek ki ezek a burgerek! Valamikor el kell nézni ide is! Üdv... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Ha már szóba került ismét a tavaszi nagytakarítás, ne maradjon ki a Samsung Jet 70 álló porszívója. A Jet 70 álló porszívó... Közzététel megtekintése ![]() |
Mérd teljesítményed, majd fizess egyszerűen #GalaxyWatch4 szériás okosóráddal, kényelmesen, egyetlen érintéssel, legyen az a... Közzététel megtekintése ![]() Szia Tiborkó! Sokan emiatt keresik az órát, csakis! A másik tábor pedig a vérnyomásmérés miatt imádj... Közzététel megtekintése |
A segélyhívó rendszer egy nagyon fontos rendszer. Azt talán mindenki tudja, hogy helytelen-indokolatlan használata szigorúan tilos!Érdemes tudni... Közzététel megtekintése Szerencsére a számot ismerem, de egyelőre még sosem kellett hívnom. Közzététel megtekintése |