Sziasztok!
Szembe futott velem a Samsung egyik reklámja még 21-ből, hogy a Galaxy Watch3 új wear Os rendszerrel, hiba történt vagy... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Most, hogy átálltunk a téli időszámításra, kicsit le vagyok hangolva. Most nem szeretném a hétköznapi problémákat a posztba hozni,... Közzététel megtekintése
Sziasztok ! Feleségemnek muszáj váltanunk A41-ről A33 5G-re. Az A33 beüzemelésekor átvihető minden a régi mobilról az A33-ra ? Hogy kell ezt... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Gondolom mindenki emlékszik az Android 12 egyik újítására ami a szenzorok használatát mutatta(pl:. kamera/ mikrofon) és... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Nem tudom, hogy láttátok-e, de nem rég került fel egy aranyos reklám a Samsung Magyarország Youtube csatornájára, amelyet... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire "horroros" de tudnátok esetleg ajánlani jó filmeket Halloween estéjére? Nagyon régen láttam már jó... Közzététel megtekintése
Az EA egy iron man játékot és még legalább két akció-kaland játékot tervez, amelyek a Marvel-univerzum karakterei körül forognak, a kiadó... Közzététel megtekintése
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Allergiás vagyok és ez az állapot nagyon megkeseríti a mindennapjaim. Manapság otthonról dolgozom, ezért... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Mi gyakran dekoráljuk a lakást ilyenkor, ha van alkalom be is öltözünk és úgy vettem észre egyre elterjedtebb itthon ez az ünnep.... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Az örök kérdés, ki mire esküszik? Én a mindennapokra Dieselt használok, sokat megyek ezért ez a legjobb alternatíva, azonban hobby... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A címben említett társassal játszunk napok óta és hatalmas élmény. Stranger things rajongóként azonnal Mike pincéjében találom... Közzététel megtekintése
Sziasztok, egy kis Gaming téma.
Lassan eljön a várva várt idő hogy megjelenik a God of War új része a Ragnarök. November 9. -a bejelentett dátum.... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy frissítve lett s22-es telefonom az új androidra,és azóta sajnos nem igazán tudom használni a... Közzététel megtekintése
Sziasztok ti miket néztetek októberben? Volt valami nagy kedvenc? Én most a Netflix által újraalkotott Dahmert néztem végig szenvedősen. Kicsit... Közzététel megtekintése
Sziasztok !
Mint azt már sokan láttátok, a Samsung webáruház-ban jelenleg zajlik a nagy kedvezmények hete. Így sok-sok terméket... Közzététel megtekintése
Sziasztok! Új hobbit találtam magamnak, ez a horgolás. Még az elején járok a tanulásban, de már most nagyon szeretem.
Az első mintám egy... Közzététel megtekintése