Sziasztok, Megérkezett a She-Hulk első előzetese, amiben végre láthatjuk teljes pompájában a főhősnőt átváltozott alakban. A sorozat 2022.... Közzététel megtekintése

Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok, Megérkezett a She-Hulk első előzetese, amiben végre láthatjuk teljes pompájában a főhősnőt átváltozott alakban. A sorozat 2022.... Közzététel megtekintése ![]() |
A mai nap megérkezett az új családtag 🙆 ♂️ Közzététel megtekintése Szia! Nincs még beüzemelve de amint belessz elmondom a tapasztalataimat. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Egy kis programajánlás ha jó ha rossz idő van. Szerdán a csapattal elmentünk a Buffalo Steak house étterembe ami Erzsébeten... Közzététel megtekintése Szia Vivi! Jól hangzik ez a Buffalo Steak House. És hogy jók az árak és nagy adagok vannak, ki fogju... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Galaxy Fold4 Így estére érkezzen egy új infó... Közzététel megtekintése Szerintem az egyik legmeghatározóbb dolog egy telefonba a kamera, így igen, örülök neki Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Az elmúlt 1 hónapban kezdtem el az infratréneres tekerést. Nem tudom hogy hallottatok e róla de röviden összefoglalva 35 fokba... Közzététel megtekintése Szia Vivi! Hallottam már én is hasonlóról, biztosan előbb formába hoz mint más. Sajnos az időhiány m... Közzététel megtekintése |
Plusz lecsaphat a jelszómegosztó felhasználókra a szolgáltatás. Sokkolta a befektetőket a Netflix idei első negyedéves üzleti... Közzététel megtekintése Furcsa, hogy pont akkor lépik ezt meg, amikor csökkenő tendenciában van a felhasználói bázis... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mára elkészültem a HMHS Britannic-kal, ami egy RMS Titanic 1:700-as makettjéből alakítottam át. A szükséges alkatrészeket... Közzététel megtekintése |
A galériában a javaslatokat ki lehet kapcsolni, elég bosszantó, hogy rengeteg képeimet szerkeszteni akarja nekem viszont pont jó úgy, ahogy... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A Fold4 után ideje megnéznünk a kistesót is, ugyanis megérkeztek az első renderképek a Flip4-ről. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Ez év nyarán érkezik a Google Asszisztens szolgáltatás a Watch 4 készülékekre. Ugye az óra megjelenésekor ezt nem tartalmazta, de... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok, Már 3 generáció óta használja a Samsung az S-Ultra készülékekben a saját fejlesztésű S 108 megapixeles kamera szenzort. Az ETNews... Közzététel megtekintése Nagyon kiváncsi vagyok, hogy egy 200 megapixeles szenzor milyen képminőséget képes adni! 😱 Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Ahogy azt már megszokhattuk, egy utód készülék jövetelével ahogy közeledünk a hivatalos bejelentésig, szépen lassan jönnek a... Közzététel megtekintése ![]() |
Visszatérő pletyka, hogy idén három új okosórát mutat be a Samsung: a Galaxy Watch 5-ből ezúttal Pro modell is lesz. Egy ideje már... Közzététel megtekintése Szia! Én a Pro kiadast várom. Kíváncsi vagyok mennyire lesz prémium kialakítása. Közzététel megtekintése |
Alig több mint egy hónap múlva Magyarországra is megérkezik a Disney+, és már elindult az előzetes regisztráció, amihez kedvezményt is... Közzététel megtekintése Én ki is használtam a helyzetet, remélem rengeteg élvezhető tartalmat kapunk majd Közzététel megtekintése |
A Canalys piackutató közétette a globális mobilpiacra vonatkozó legújabb, a 2022-es év első negyedévére vonatkozó kutatását, amiből többek között... Közzététel megtekintése Érdekes látni, hogy egy erősen szaturált piacra egyre több telefongyártó lép be sikeresen, kiváncsi ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Display Week 2022 alkalmából, ahol a Samsung Display is képviselteti magát, bemutatta az új kijelzőit. Ez a személyesen látogatható... Közzététel megtekintése A csúsztatható kijelzőkben nagy jövőt látok, remélem kivitelezhető strapabírósságra is Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Lassan, de biztosan el kezdenek érkezni az első infómorzsák az idei hajlítható kijelzős csúcskészülékről. Ne... Közzététel megtekintése Szia Axel! Nagyon jók lesznek az új modellek a képek alapján. Nekemkifejezetten tetszene, ha kicsit ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mai nappal megérkezett a májusi biztonsági csomag az S22 szériára. A frissítés szokásos módon... Közzététel megtekintése |
Kedves Samsung Members tagok! Lehet későn veszem észre, de a Samsung Members alkalmazásban a Galaxy Galéria témakör sokkal... Közzététel megtekintése Nem gondoltam volna, hogy felkapottabb, ezen túl én is elkezdem aktívabban használni! Közzététel megtekintése |