Sziasztok! Ismét szintet lép a Samsung a Galaxy készülékek profi fotós képességeit illetően. ... Közzététel megtekintése
Miért lenne vicc ? Nyilván fentartásokkal kell kezelni, de bizonyos szinten képesek rá. Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Ismét szintet lép a Samsung a Galaxy készülékek profi fotós képességeit illetően. ... Közzététel megtekintése Miért lenne vicc ? Nyilván fentartásokkal kell kezelni, de bizonyos szinten képesek rá. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Szoktatok tököt faragni? Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Bizonyára Ti is hallottátok, hogy James Gunn a Galaxis Őrzői karácsonyi kiadásán dolgozik, aminek, így egyre közeledve az ünnepekhez,... Közzététel megtekintése ![]() |
Sziasztok! Régebben nagy mobil hacker voltam a magam módján. Ez alatt értsd azt, hogy a nyomógombos Nokia készülékről is megvolt a praktikám... Közzététel megtekintése Az EKG és vérnyomásmérés ahogy írták nem működik, csak sideload módszerrel. (Van hozzá tutorial-om, ... Közzététel megtekintése |
|
|
|
|
|
Sziasztok ti megszoktátok tartani a Halloween-t? Mi a családban egészen nyitottan állunk a témához még ha nem is magyar ünnepről beszélünk. ... Közzététel megtekintése Nálunk csak a család kisebb tagjai miatt volt, most, de tököt mindig faragok Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Berobbant a Samsung új frissítése, a One UI 5.0 az S22 családra. Maga a csomag 2,85GB, elég hosszú listával a változásokról, de... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! Miután a Galaxy S22 szériára ma elindult a stabil One UI 5 frissítés, addig az első Z Flip és utódja a Z Flip5G... Közzététel megtekintése @T_Andras_Viktor Nem, mivel már megvolt a 3 generációnyi Android frissítése. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Elérhetővé vált Galaxy Store-ban az új Good Lock modul Camera Assistant néven. Az új alkalmazással a Fényképező... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Megvan az az érzés, amikor szeretnél egy új szolgáltatást magadnak, de nem tudsz eligazodni a piac adta lehetőségekben? Mármint, hogy... Közzététel megtekintése Mi régóta T-sek vagyunk. Idén a 2. telefonomba vettem Yetteles SIM-et, de Budapesten is több helyen ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok ! Annyira szeretem,hogy lett egy újjabb váltó darabom! Egy szép levendula szín! Rendszeresen használom a Beltone Tinnitus Calmer appot... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Van egy Galaxy A71 készülékem és most vetem egy watch4 Classic okosórát a hívásokat fogadja, de az üzeneteket nem kapom meg az órán. ... Közzététel megtekintése Sziasztok! Ha nincs megoldás nem baj idővel talán majd lesz úgyse használok SMS-t az órán csak egy é... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A mai nap hivatalosan is bemutatkozott a Galaxy W23 és Galaxy W23 Flip, a Z Fold4 és Z Flip4 kínai piacra szánt... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Nemrég jelent meg a Samsung A04, ami a belépőkategóriát célozta meg nem titkolva, és rá jött a Galaxy A04s is, de már itt is a Galaxy... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Tegnap egy új kamera szenzort leplezett le a Samsung. A szenzor az ISOCELL HPX nevet kapta, felbontása pedig... Közzététel megtekintése |