Sziasztok! A hétvégén kerül megrendezésre a 36. F1 Magyar nagydíj. Ennek apropóján van egy kis... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! A hétvégén kerül megrendezésre a 36. F1 Magyar nagydíj. Ennek apropóján van egy kis... Közzététel megtekintése |
Vannak dolgok, amelyek a nagyszerűséget képviselik. Regisztrálj elő, hogy elsők között értesülj az érkező Galaxy készülékekkel kapcsolatos... Közzététel megtekintése ![]() |
Sziasztok! A mai nappal hivatalosan is bemutatta a Samsung az S22 széria új színét, a Bora Purple-t. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Régebben nagyon sokat olvastam erről a sorozatról de sosem mertem elkezdeni mert azt hittem valami brutál horror amitől nem alszom... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Megérkeztek a Be Spoke hűtőkhöz a panelek. Elérhetőek abban a színben amiben eddig vagyis fekete, fehér, inox, bézs, és babakékben. És... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Hamarosan elstartol a OneUI 5 béta program. Erre az egyik legbiztosabb jel, hogy az USA-ban már aktív a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Megszokhattuk már, hogy amibe a Samsung belekezd, azt többnyire siker koronázza meg. Így történt ez a hangprojektorok... Közzététel megtekintése Igen, szerintem is sokat dob az élményen egy hangfal, hangprojektor. 🙂 Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Érkező Unpacked, még egy leak! Most az órák árairól tudtunk meg többet, méghozzá Dealntech jóvoltából. Watch5 40mm... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Megérkezett a júliusi biztonsági frissítés 😀 Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Három hónapja vettem az első Samsung telefonomat, ami egy S21FE készülék. Elégedett vagyok a telefonnal, sok szempontból az eddigi... Közzététel megtekintése Műanyag hátlapokkal előfordul, személy szerint mindig szoktam ajánlani rájuk olyan tokot, aminek a b... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nemrégiben @Tiborko írt arról, hogy hamarosan a Google Pay-t felváltja a Google Wallet. Ez a mai nap meg... Közzététel megtekintése |
A Samsung nem hivatalos forrás szerint leállította a Galaxy S22 FE fejlesztését, nem lesz az Galaxy S21FE kiadásnak folytatása ebben az évben. A... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Alig 2 napja írtam róla, hogy úgy néz ki megvan a következő Unpacked esemény időpontja, a mai nap ez hivatalosan is... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Hivatalosan is elkezdődött az a folyamat, hogy a Google Pay, mint szolgáltatás a Google Wallet része lesz (hasonlóan kell elképzelni,... Közzététel megtekintése ![]() |
Sziasztok! Szoktatok föccsöt inni? Melyik a kedvencetek? Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A mai nap napvilágot látott egy infómorzsa, amiben a következő Unpacked esemény időpontja látható. Úgy néz ki... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Érdemes ellátogatni a samsung.com/hu webshopra és lecsapni az ajánlatok egyikére, hiszen a weboldalon július 24-ig tart a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Hajóztatok már a Balatonon? Közzététel megtekintése |
Aki szeretne csatlakozni az írjon egy "okés " szócskát a chatre/komment szekcióba, és hogy mi lenne a téma; a vadon és állatai / egy... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Bizonyára veletek is előfordult, hogy szerettetek volna egy fényképet csinálni, de nem várt bemozdulás történt, emiatt a kép homályos... Közzététel megtekintése Tőlem mindig távol álltak ezek az utólagos fotó módosító appok. Az insta filtereknél kifújt a tudomá... Közzététel megtekintése |