Sziasztok
Valóban felmentek az árak, és terjednek azon cikkek, melyek kiemelik eme remek ételnek az áremelkedését.
Ti mit tapasztalatok?
... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Szerintem sokan vagyunk, akik Star Wars kedvelők és számomra nagyon nagy öröm volt, mikor megtudtam, hogy csinálnak egy külön Obi-Wan... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Hoztam nektek egy kis érdekességet
Évek óta használtunk egy PS4 prot, néhanapján PS VR szemüveggel. A napokban leváltottuk egy PS5-re... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ti nézitek? Én imádom Július 2-án jön az évadzáró és nagyon nagyon várom. Több pletykát hallottam olvastam, hogy mi fog történni... Közzététel megtekintése
Ti odafigyeltek a napi vízfogyasztásra? Én őszintén szólva egész évben igyekszem főleg, hogy az edzés mellé ebben a hőségben szerintem megiszok 1,5... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ti melyiket kedvelitek jobban Balatont vagy a Velencei tavat? Barátnőmmel elutazunk 3 napra és nem döntöttük még el melyiket... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Nyáron szeretek hideg koktélokat kevergetni itthon de idén váltottam. Most a nyári hőségben gin tonikot szeretek inni és nem is... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Érdekelne ki melyiket használja? Aki esetleg mindkettőt egy véleményt kérnék mert jelenleg Spotify felhasználó vagyok és mindig is... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Indul a fesztivalszezon. Szinte egymást érik a naptárban a fesztiválok idén nyáron. Két év szünet után, újra szabadon... Közzététel megtekintése
Sziasztok! 13 hónapos galaxy watch órám pár napja nem mér pulzust. Egyáltalán, tehát nem csak edzeskor és alvaskor, hanem bekapcsolva a mérést sem... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Itt a nagy meleg, mindenkinek melege van, izzadunk, kibírhatatlan a hőség. Ebben az időben a klíma nagyon jó barátunk... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A napokban olvastam a magyarok sms-ezési szokásairól.
Az NMHH felmérése szerint tovább csökkent az elküldött sms-ek... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ki mit gyűjt?
Milyen olyan hobbitok van, ahol kicsit megjelenik a gyűjtő szenvedély? Régebben valahogy, ha jól emlékszem... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Egyre több helyről hallani, hogy elszállnak az energia árak. Gázolaj, benzin, földgáz. Nagyot emelkednek az árak és az érkező... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ha a napi átlag hőmérséklet 27 fok felett alakul beszélhetünk kánikuláról. Ezen a héten kijut nekünk jócskán a meleg időjárásból.... Közzététel megtekintése
Sziasztok! Létrehoznék egy mini szavazást, a Balaton északi vagy a déli partjára szoktatok menni?
Ki melyik oldalt preferálja, és miért?Én... Közzététel megtekintése