Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Bemutatták a Galaxy S25 Edge készüléket

(Témakör létrehozásának dátuma: 13-05-2025 09:14 AM)
225 Megtekintések
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sziasztok!

Végre bemutatta a Samsung a Galaxy S25 Edge készülékét, amely a vékonyságával igyekszik majd rabul ejteni a vásárlók szívét.

image
forrás: Samsung

A készülék mindössze 5,8 mm-es vékony, emellé pedog 163 g-ot tömeg társul. Egyes források szerint a Samsung tokok is vékonyabbak lettek, hogy tokban tartva a készüléket is jobban megmaradjon a készülék kecsessége. A tokok egy régi/új kialakitást kaptak, ugyanis az aljuk nyitott.

A karcsú dizájn miatt a készülékbe egy 3900 mAh-s akku fért be, amely 25 W-os vezetékes töltést támogat, és 30 perc alatt 55%-os töltöttségi szintet ér el a Samsung adapterével. A készülék képes a vezeték nélküli töltésre is 15 W-tal.

image

A 6,7 hüvelykes, QHD+ felbontású, 1-120 Hz közötti adaptív frissítési frekvenciával rendelkező Dynamic AMOLED 2X kijelzőt kapott 2600 nites fényerővel. A képernyőt a Gorilla Glass legújabb vékonyított üvege, a GG Ceramic 2, a hátlap Victus 2 védi.

Erő híján nem lesz a készülék, ugyanis a Snapdragon 8 Elite for Galaxy processzor hajtja és 12 GB RAM, valamint 256 GB vagy 512 GB tárhellyel elérhető el.

image

Kamerás fronton is ígéretes a telefon, 200 megapixeles fő kamerája f/1,7 rekeszértékkel és OIS-szel van felszerelve, van benne egy 12 megapixeles ultraszéles kamera autofókusszal a makró fotók készítése érdekében. Ugyan a telefotó kimaradt, de ezt a 200 megapixeles szenzor egészen jól tudja pótolni. Az előlapon egy 12 megapixeles kamera van.

image

Az S25 Edge Android 15 rendszert futtat One UI 7 operációs felülettel, természetesen Galaxy AI-jal felvértezve,IP68-as minősítésű, titániumkerettel rendelkezik. A készülékre szintén 7 év szoftveres támogatást biztosít a gyártó. A 256 Gb-os alapkoszerelésű mobil indulóára 1099 dollár/ 1249 euró.

image

Ti mit gondoltok a készülékről?
14 Válaszok
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Wáó, kár hogy hazánkat elkerüli első korben biztosan

0 tetszik
Newbie90
Explorer
Beállítások
Nem találtam arról információt, hogy itthon elérhető lesz-e, ezt tudja valaki?
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Hivatalos infót még nem láttam róla, de tekintve, hogy a webshopban sem élesedett a termékoldal, illetve nem írták meg a magyar sajtóban, szinte biztos, hogy egyelőre nem érkezik.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
kíváncsi vagyok, hogy később behozzák-e a magyar piacra
Newbie90
Explorer
Beállítások
Rendben, köszönöm.
0 tetszik
Newbie90
Explorer
Beállítások
Kár.
0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia!

Szívesen kipróbálnám, de félek elhajolna a zsebemben 😮
0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások
Szia Tomi! Sokan kérdezik is az üzletben, nekem tetszik!
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
szerintem a titánkeret tartós😉
0 tetszik