Sziasztok Ti mennyire féltek most, hogy dúl ez a szörnyű háború? Mertek utazni külföldre ? Közzététel megtekintése
Az elmúlt években csak belföldön nyaraltunk, idén is ugyanígy lesz, leginkább pénzügyi okokból és az... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok Ti mennyire féltek most, hogy dúl ez a szörnyű háború? Mertek utazni külföldre ? Közzététel megtekintése Az elmúlt években csak belföldön nyaraltunk, idén is ugyanígy lesz, leginkább pénzügyi okokból és az... Közzététel megtekintése |
Sziasztok van aki használ köztetek ilyen termeket ? nekem volt régen, csak sajnos tönkrement , mi az ami most jó minőségűnek számít ? Közzététel megtekintése |
Sziasztok Nem reg vásároltam egy levegő tisztító készüléket , nagyon meg vagyok vele elégedve . mindenkinek csak ajánlani tudom, csökkenti a por... Közzététel megtekintése |
Sziasztok aki most új autó vásárlásán gondolkozik, elég nagy fába vágja a fejszéjét …. Alig van új autó az is nagyon drága … Ti vesztek... Közzététel megtekintése Egyelőre jogsit is kéne szerezni, szóval biztosan nem. 😂 Elvagyok tökéletesen a tömegközlekedéssel,... Közzététel megtekintése |
Sziasztok Egyre több helyen olvasni, hogy egyre nagyobb lesz az élelmiszer hiány…:( Ti mennyire féltek ettől, milyen fajta drágulást vártok ? ... Közzététel megtekintése Minél nagyobbat, arányosan a növekedő exporttal, miután a valutánk sem teljesít túlságosan jól. Közzététel megtekintése |
Sziasztok megint elővették az elektromos rollereket, mert nincsenek szabályozva. nekem az a véleményem, hogy legyen rá egy szabályzó rendszer ,... Közzététel megtekintése Mivel általában az emberek hanyagságából és figyelmetlenségéből ered mindenféle ilyen szabályozás, e... Közzététel megtekintése |
Sziasztok egyre jobban elterjedőben vannak az elektromos autók. Benzinvérű embereknek ez egy nehéz téma ? ti támogatjátok ezen módját az... Közzététel megtekintése Amennyiben megfelelően lehet újrahasznosítani az adott jármű akkumulátorait és magát a járművet, ige... Közzététel megtekintése |
Sziasztok lassan már hónapok óta tart, és azt írják több szakportalon is, hogy még két évig nem áll helyre ez a dolog. Ti hogy gondoljatok ezt... Közzététel megtekintése Nyáron csökkennek valamennyire a GPU árak, bár ez elsősorban a kripto visszaesésének köszönhető. A h... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Talpon vagy falon van elhelyezve a Tv-tek otthon? Nekünk talpon, de tervben van a falra felszerelni. Egy dekor... Közzététel megtekintése Talpon, bár amekkora TV méretek vannak már mostanában is, lehet a következő készülék a falra fog ker... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, nem tudom ki, hogy van vele, de én inkább rosszabb időben szoktam sorozatokat nézni. Nyáron a strandolás és a napozásé a főszerep ... Közzététel megtekintése Esténként ha otthon vagyok és nem döglök ki a melegtől, belefér 1-2 Mr. Robot rész azért. 😉 Közzététel megtekintése |
Sziasztok Valóban felmentek az árak, és terjednek azon cikkek, melyek kiemelik eme remek ételnek az áremelkedését. Ti mit tapasztalatok? ... Közzététel megtekintése Ahogy nézem a @ViviB által mellékelt ábrát, egész jól megúsztuk a Füredi árakkal. A büfék egyébként ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mi a kedvenc Disney mesehősötök? Mellékeljetek egy fotót kommentben. Köszönöm előre is a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok!Szerintem sokan vagyunk, akik Star Wars kedvelők és számomra nagyon nagy öröm volt, mikor megtudtam, hogy csinálnak egy külön Obi-Wan... Közzététel megtekintése Haverokkal együtt szoktuk nézni, számomra kb. csak a kétezres évek elejéig való konzisztencia van me... Közzététel megtekintése |
Sziasztok!Hoztam nektek egy kis érdekességet Évek óta használtunk egy PS4 prot, néhanapján PS VR szemüveggel. A napokban leváltottuk egy PS5-re... Közzététel megtekintése Jó eséllyel más lenne a történet, ha az Apple gyártaná a konzolokat. 😃 Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ti nézitek? Én imádom Július 2-án jön az évadzáró és nagyon nagyon várom. Több pletykát hallottam olvastam, hogy mi fog történni... Közzététel megtekintése |
Ti odafigyeltek a napi vízfogyasztásra? Én őszintén szólva egész évben igyekszem főleg, hogy az edzés mellé ebben a hőségben szerintem megiszok 1,5... Közzététel megtekintése Régebben a Samsung Health-el monitoroztam, manapság már nincs szükségem rá, valahogy automatikusan r... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ti melyiket kedvelitek jobban Balatont vagy a Velencei tavat? Barátnőmmel elutazunk 3 napra és nem döntöttük még el melyiket... Közzététel megtekintése Balaton egyértelműen! Több látnivaló és nagyobb vízfelület, számomra valahogy egy sokkal jobb feelin... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nyáron szeretek hideg koktélokat kevergetni itthon de idén váltottam. Most a nyári hőségben gin tonikot szeretek inni és nem is... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Érdekelne ki melyiket használja? Aki esetleg mindkettőt egy véleményt kérnék mert jelenleg Spotify felhasználó vagyok és mindig is... Közzététel megtekintése Spotify egyértelműen. YouTube esetében több éve nem hallgatnak a közösségre és rombolják a saját pla... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Indul a fesztivalszezon. Szinte egymást érik a naptárban a fesztiválok idén nyáron. Két év szünet után, újra szabadon... Közzététel megtekintése |