Sziasztok! Javában zajlik az órás béta teszt, viszont nemrég jópár képernyőfotó bukkant fel, amik sok újítást mutatnak. ... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Javában zajlik az órás béta teszt, viszont nemrég jópár képernyőfotó bukkant fel, amik sok újítást mutatnak. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A Ráday utca 8 szám alatt van egy tündéri fánkozó- kávézó. Ajánlom mindenkinek akinek szimpatikus ez a stílus. Élőben még szebb! ☺️ ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Így hogy berobbant nálunk is a Disney+ , teszem fel a kérdést nektek mi a kedvenc rajzfilmetek/mesétek? Miket néztetek... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Veletek is megtörténik, hogy indokolatlanul a telefon 45-50 fok fölé hevül? Valami megoldás a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Valamelyik nap beszéltük itt fórumon hogy mennyi mindenre van előfizetve már az ember. Kérdésem hogy ti milyen platformokat... Közzététel megtekintése Szia Ákos! Mi HBO, Netflix és most jön majd az Amazon, a Gyűrűk ura miatt. Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Obi-wan Kenobi sorozat óta nagy Star Wars lázban égek újra... mindig is szerettem, bár a sorozatnál kicsit vegyesérzelmeim voltak...... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Ti merre mentek vagy voltatok nyaralni idén? Mik a tervek? 😁 Én egy hetet voltam most Júniusban Tiszaalpáron. Egyik... Közzététel megtekintése Pár napja Balatonfüred a haverokkal, majd pedig Gyula lesz a nagycsaládi nyaralás helyszíne. 🙂 Közzététel megtekintése |
Ma mutatták be az Aranybulla című sorozat előzetesét... én személy szerint nem nagyon kedvelem a Magyar filmeket, de eddig egész érdekesen néz... Közzététel megtekintése Szia Ákos! Jónak ígérkezik! Kíváncsi is lettem rá. Köszi Üdv. Andris Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Gamerek... örök nagy kérdés Playstation vagy Xbox? Esetleg Switch vagy PC? Ti min játszotok és mivel mostanság? 😁 Közzététel megtekintése PC és minimálisan mobil. FiveM, TruckersMP, BF1 és Tetris, utóbbi a mobilos. Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Holnap eljön a nagy nap is azaz a Július 1. miszerint érkezik a Stranger Things 4.évad 2. része! Nekem nagyon tetszett ez az évad... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nagy sikert aratott a Squid Game a napokban pedig a 2. évadot is berendelték. Héten olvastam egy hírt hogy a folytatás mellett pedig... Közzététel megtekintése |
Durván betörtek a piacra a nextgen konzolok, lassan most már már mindenkinek is jut belőle. A napokban láttam egy posztot és gondoltam megosztom... Közzététel megtekintése Beraktam már egy ideje megnézendő videókhoz, kíváncsi vagyok a hűtést miféle módon tudta megoldani a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nyári melegben hogy oldjátok meg a főzést? Mit szoktatok enni, mit kivántok, ami segíti átvészelni a kánikulát? ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, ti idén mentek-e fesztiválra? Merre szoktatok járni? Valamelyik nap láttam pont egy videót a neten hihetetlenül megugrottak itt is az... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ki melyik gyrosra és gyrosozóra esküszik? Nekem a Szeráj a kedvencem. Török gyrosos. Mindenkinek ajánlom. ... Közzététel megtekintése |
A Samsung a mai napon közzé tette a legújabb Fenntarthatósági jelentését. A vállalat már a tavalyi évben előtérbe helyezte... Közzététel megtekintése Őszintén egyelőre nem nagyon figyelem, inkább az ár a fő szempont. Azt viszont máig jó ötletnek tart... Közzététel megtekintése |
Sziasztok!Próbálok valami hiánypótlót nyújtani, így ha van a fórumozók között olyan, aki szeret játszani, akkor a következő néhány sor neki való... Közzététel megtekintése Anime stílusban? Erről még nem is olvastam... tényleg bitófára küldik ezt a címet... milyen kár! Közzététel megtekintése |
Sziasztok!Pont az imént említettem egy előző bejegyzésben, hogy a meglévő PS5 konzolunkhoz ingyen kapunk a gyártótól egy átalakítót, hogy tudjuk... Közzététel megtekintése Tetszik a design, illik a PS5-höz, remélhetőleg technikailag is hozza majd az elvártakat. Közzététel megtekintése |
Sziasztok Ti mennyire féltek most, hogy dúl ez a szörnyű háború? Mertek utazni külföldre ? Közzététel megtekintése Az elmúlt években csak belföldön nyaraltunk, idén is ugyanígy lesz, leginkább pénzügyi okokból és az... Közzététel megtekintése |
Sziasztok van aki használ köztetek ilyen termeket ? nekem volt régen, csak sajnos tönkrement , mi az ami most jó minőségűnek számít ? Közzététel megtekintése |