Sziasztok! A 2024-es CES kiállításon bejelentésre kerül majd a Samsung Designed for Gaming Hub programja, aminek keretében érkeznek... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! A 2024-es CES kiállításon bejelentésre kerül majd a Samsung Designed for Gaming Hub programja, aminek keretében érkeznek... Közzététel megtekintése |
Üdv! Samsung Galaxy S22 Ultra 5G-n nekem a mai napon 2023. Október 1. dátum szerepel. Nem vagyok egy updatefetisizta... Közzététel megtekintése Igen, nekem is elérhető, de azt én sem értem hogy miért novemberi Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Van itt olyan aki nyert a Decemberi Adventi játékon bármit? Előre is köszönöm. Közzététel megtekintése Itt a Community-n is szoktak jelentkezni, de a Facebook csoportosat én is meg tudom erősíteni: https... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Hamarosan érkezik a Galaxy Tab Active 5, a Samsung legújabb strapabíró táblagépe. Forrás:... Közzététel megtekintése |
Heyho! Két ünnep között szerettem volna elhozni a Samsung karácsonyi reklámját, viszont meghiúsult, ezért most pótolnám; már csak azon okból... Közzététel megtekintése ![]() |
Sziasztok! Ma elrajtolt a https://www.samsung.com/hu/unpacked/ weboldala, ahol a következő nagyszabásű Unpacked eseményre lehet előregisztrálni.... Közzététel megtekintése Nézted a spam mappádat, vagy a promócióst? Esetleg megpróbálkoznék vele újra, mert 24 v 48 órán belü... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A mai napon kerül megrendezésre a 2024-es PDC Darts világbajnokság utolsó meccse, a döntő. A döntő két résztvevője Luke... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A52 (4g) telefonom van, megfogom kapni az Android 14-es frissítést? Azt olvastam több helyen, hogy már novemberben meg kellett... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A mai napon frissült az óra szoftvere. Közzététel megtekintése |
Minden Members tagnak, community tagnak sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok! 🙂 ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok. Nálatok is leállt a címen említett szolgáltatások? Nálunk a TV állt le, de a telefon sem működik nagyon. Közzététel megtekintése Nálunk ment minden, de központi hiba volt több szolgáltató esetén is. Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Minden kedves tagnak szeretnék Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni! 😊 ... Közzététel megtekintése |
|
|
Sikerekben és egézségben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek 🍾 🙂 😊 Közzététel megtekintése |
Minden kedves Members tagnak kívánok nagyon Boldog Új Évet! 🥂 🍾 ... Közzététel megtekintése |
|
Szilveszterkor mi mindig társasozunk (uno, monopoly) ti ilyenkor mivel szoktátok elütni az időt éjfélig Közzététel megtekintése |
Ezzel a fényfestős képpel kívánok nektek boldog új évet! 🎉 Közzététel megtekintése |
Nektek van valamilyen nasi, amit ilyenkor szoktatok enni? Nálunk nagy kedvenc a sajtos tallér. ... Közzététel megtekintése Én is imádom a sajtos tallért! Meg a panettonét! Mézeskalácsot habcsókot is mindig készítünk! Közzététel megtekintése |