Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
|
Szilveszterkor mi mindig társasozunk (uno, monopoly) ti ilyenkor mivel szoktátok elütni az időt éjfélig Közzététel megtekintése |
Ezzel a fényfestős képpel kívánok nektek boldog új évet! 🎉 Közzététel megtekintése |
Nektek van valamilyen nasi, amit ilyenkor szoktatok enni? Nálunk nagy kedvenc a sajtos tallér. ... Közzététel megtekintése Én is imádom a sajtos tallért! Meg a panettonét! Mézeskalácsot habcsókot is mindig készítünk! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nektek melyik a kedvenc pezsgő fajtátok? Közzététel megtekintése ![]() Elég gyenge a magyar kereskedelemben a választék.Leginkabb csak fejfájást okoznak. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Lassan itt az év eleje, ilyenkor mindenki megrohamozza az edzőtermeket. Itt egy kis segítség a zsírpárnák eltüntetéséhez. A... Közzététel megtekintése , de ha nézed az órádat közben, akkor könnyen tudod követni a pulzustartományt, amit nem mellesleg k... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! Összeszedtem a szilveszteri babonák egy részét. Ti tartjátok ezek valamelyikét? Van olyan, ami még nincs itt? A hiedelmek... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ti hogy készültök az estére? Nálunk a zene már megy🫣 🎉 Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ti használtok ilyen ízesítőket? Esetleg tippek hogyan használjátok még? Közzététel megtekintése Ezeket a termékeket még nem ismerem kedves NikolettS.De ha elmondod nagyon meg köszönjük! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Keresek egy jól bevált lencse saláta receptet. Lapul esetleg valakinél? Közzététel megtekintése |
A malac az újévi szerencse legfőbb záloga. Mit gondoltok a babonákról? Közzététel megtekintése van 1-1 babona, amit tartunk, de rengeteg van, nem lehet mindre figyelni 😅 Közzététel megtekintése |
Miért pont a fahéjból, a szegfűszegből vagy a szerecsendióból vált karácsonyi fűszer? Ezek a fűszerek évszázadok óta a melegítő hatású fűszerek... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok!Idén is ellátogattunk Pesten a karácsonyi vásárba, ahol azt tapasztaltuk, hogy nem várt magasságokba emelkedtek az árak. 😅 1... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Idén először a saját otthonunkban karácsonyoztunk párommal, a sok dísz mellett természetesen a TV is kivette a részét 😁:... Közzététel megtekintése nálunk is ott van a fa, emellett 1-2 apró dekort használtunk, de főleg gyertyákat égettünk minden es... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Idén nem nagyon találtunk szép csúcsdíszt, majd észrevettem, hogy az egyik díszekkel teli csomagban van egy kis sapka, így ez lett a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ti hisztek a babonákban? Ismeritek az újév első napjához kapcsolódó hiedelmeket? 🍀 Illetve befolyásolja ez a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ez talán inkább a nőkhöz szól 😃 Szoktatok fürdőbombát használni? Melyik a kedvencetek? Közzététel megtekintése |
|