Sziasztok! Indul a fagyi szezon! Kinek mi fér bele árban egy gombóc fagyiért, amit még hajlandóak vagytok kifizetni érte? ... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Indul a fagyi szezon! Kinek mi fér bele árban egy gombóc fagyiért, amit még hajlandóak vagytok kifizetni érte? ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ahány ház, annyi szokás, tartja a mondás. Ez igaz akkor is, amikor az okostelefonok töltéséről beszélünk, sőt ott inkább azt... Közzététel megtekintése
GTamás
Remélhetőleg, ennyi odafigyeléssel sokáig marad az akku jó teljesítménye. 😊 Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Most vettem egy galaxy s22 ultrát! Az a gondom vele hogy se a wifi se a bluetooth se az Spen nem csatlakozik! Mi... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából kiadtak több érmét is. Hagyományos 200 forintos Petőfi emlék... Közzététel megtekintése |
Hozzávalók:150 g vaj100 g csokoládé200 g cukor 2 db tojás 1 teáskanál vanília aroma375 g búzaliszt (BL55)12 g sütőpor80 g holland kakaópor100 ml... Közzététel megtekintése |
Automaták nyomában Most egy sült krumpli automatával találkoztam. Kiírja, hogy még mennyi adag van benne, illetve frissen süti. Ennétek... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nem rég jött ki Netflixen a Night Agent sorozat. 10 részes és én 2 nap alatt megnéztem annyira tetszett. 😁 Egy... Közzététel megtekintése |
|
|
Sziasztok! Megérkezett az áprilisi biztonsági frissítés egy kis kiegészítéssel. Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Több pletyka és kiszivárgott infó után megérkezett a Samsung Galaxy A24 4G telefonja, ami a Samsung Vietnám oldalán kapott saját... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Szerintem a kedvenc alkoholom a gin. Nagyon szeretem olyan igazi nyári ital bár tudom még nincs nyár 🤣 ... Közzététel megtekintése |
|
|
|
Írjátok meg kommentbe hogy mi ez!! 😉 Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! Egy érdekes jelenséget szeretnék megosztani veletek. Adott 2db A53. Ugyan az a szoftver van mind a 2 telefonon, de egymástól eltérő... Közzététel megtekintése
Gábor0225
Simán csak menüből lett formázva. Lehet még egyszer megpróbálom úgy is. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Az esti sütögetés eredménye egy kis pöfeteg 😊 Közzététel megtekintése |
GTamás
nem rég mi is elkezdtük a zsemle sütést itthon, nekünk bejött eddig 🙂 Közzététel megtekintése |
Tárgy | Szerző |
---|---|