Játékra fel!
Gondolom, ha azt mondom, hogy PUBG vagy Fortnite, akkor mindenkinek eszébe jut, hogy miről van szó. Az elmúlt pár hónapban a... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Az A21s-el debütáló EXYNOS 850-es processzort szeretném megmutatni nektek!
Ez a lapka 8nm-es eljárással készül a belépő... Közzététel megtekintése
A Spotify közzétette az első negyedéves statisztikájának az eredményeit, melyen egyértelműen kimutatható a zenehallgatási szokásaink változása a... Közzététel megtekintése
Forrás: Westend
Ki hallott arról, hogy a Westend újragondolta a mozizást? Ugye az előző években az Árkádban lehetett élvezni autós mozizást,... Közzététel megtekintése
Ha okosóra birtokosa vagy, akkor szeretni fogod a most következő rovatot, de mielőtt kitérnék a lényegre, egy kis kitérőt tennék...
Nekem... Közzététel megtekintése
Forma 1-es rajongásom eléggé hullámzónak tekinthető, ugyanis voltak időszakok, amikor nagyon rákockultam a szabadedzésekre, időmérőkre... Közzététel megtekintése
Forrás: Pinterest
Nem régiben olvastam egy cikket, aminek a tárgya az újrakezdés volt a karantén után.Az elmúlt napokban az ország egész... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Kinek milyen telefonja van a múltból, ami elképzelhetetlen történeteken ment keresztül, és akár még a sztorik ellenére működik is?... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Napjainkban az okostelefonok már nagyon sokat segítenek nekünk napi szinten abban, hogy rendezettebbek legyenek a napi... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Egy fontos frissítés várható a Samsung Galaxy Watch Active 2 tulajdonosoknak, hiszen a megfelelő Koreai hatóságok engedélyezték a... Közzététel megtekintése
Néhány okos megoldás, amitől egyszerűbb lesz az életed
Biztosan neked is fontos, hogy gördülékenyen menjen az otthoni munka,... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Keressétek az Áfa összegének felével vagy teljes összegével csökkentett árú Samsung termékeket!
Az akció 2020. 05. 27-... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ki mivel tölti a szabadidejét legszívesebben, kinek mi a kedvenc elfoglaltsága nyáron?!
Szeretnék... Közzététel megtekintése
Egy érdekességet osztanék meg Veletek: Pontosan 1 évvel ezelőtt, 2019. május 28-án nyitotta meg „kapuit” a vásárlók felé. Akkor volt... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Szeretnétek új Samsung mobil készüléket? Akkor itt az ideje a vásárlásnak!Május 25.-étől a Media Markt áruházakban szuper akciók... Közzététel megtekintése
Tavaly év végen mutatkoztak be az első olyan okostelefonjai a Samsungnak, amik fel lettek vertezve makroszenzorral. Nevén nevezve: a Galaxy A71 és... Közzététel megtekintése
Azzal szerintem sokan egyetértenek, hogy a koronavírusból fakadóan az emberek manapság távolságtartóbbak, mint korábban! Ezzel nincs is semmi baj,... Közzététel megtekintése
Elkészült a főváros nyilvános fa- és park nyilvántartó ingyenesen letölthető mobil alkalmazása a BP Fatár. Minden fa saját adatlappal rendelkezik... Közzététel megtekintése