Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

120 Hz lehetőség

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-11-2021 02:57 PM)
432 Megtekintések
Lecky96
Explorer
Beállítások
Sziasztok!
Galaxy S21

Lenne nekem egy olyan problémám, hogy amióta frissítettem az androidot (One UI 4.0-ra) a telefon egy-egy képernyő bekapcsolás után visszaáll 60 Hz-re és nem jövök rá, hogy miért. 
Ha valaki tapasztalta már ugyanezt, akkor kérem jelezze és örülnék neki ha megtudnánk oldani ezt a ,, probélmát ,, .

Válaszokat előre is köszönöm!
0 tetszik
16 Válaszok
Lecky96
Explorer
Beállítások
Itt is van az elismert 120 Hz-es bug, ami javításán már dolgozik a Samsung.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Azonban ez csak az USA-ra vonatkozik, avagy a Snapdragon-os készülékekre.

Qualcomm-os SoC van a telefonodban?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Lecky96
Explorer
Beállítások
Exynos van benne. De szerintem idő kérdése és jönni fog a bugfix minden készülékre.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Alapból Exynos-on nem kéne megjelennie ennek a hibának.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Nina1818
First Poster
Beállítások
Sziasztok! Hol kell frissíteni az android 12re s21 ultrat? Mert a szoftverfrissitesekbe nincs benne
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Küldj kérlek egy teljes oldalas képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről.

0 tetszik
Lecky96
Explorer
Beállítások
De van. 😅
0 tetszik