Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

120 Hz lehetőség

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-11-2021 02:57 PM)
429 Megtekintések
Lecky96
Explorer
Beállítások
Sziasztok!
Galaxy S21

Lenne nekem egy olyan problémám, hogy amióta frissítettem az androidot (One UI 4.0-ra) a telefon egy-egy képernyő bekapcsolás után visszaáll 60 Hz-re és nem jövök rá, hogy miért. 
Ha valaki tapasztalta már ugyanezt, akkor kérem jelezze és örülnék neki ha megtudnánk oldani ezt a ,, probélmát ,, .

Válaszokat előre is köszönöm!
0 tetszik
16 Válaszok
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szia!
A beállításokon belül áll vissza Normálra az Adaptívról?
0 tetszik
Lecky96
Explorer
Beállítások
Szia!

Nem, csak úgy és egészen addig tart, ameddig kikapcsolom a képernyőt. Utána visszaáll autómatikusan.

De többször előfordult és idegesít picit, mert eddig nem volt ilyen.
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Miben érzékeled a változást?
Az S21 adaptív 120Hz-et használ, folyamatosan állítja a kijelző képfrissítését, úgyhogy attól függően érzékelhetsz különbséget, hogy éppen mit csinálsz vagy milyen alkalmazást használsz a készüléken. Ahogy kikapcsolod a kijelzőt, akkor "visszavesz", de ha bekapcsolod és mondjuk játszol, akkor felhúzza 120 Hz-re.
0 tetszik
Lecky96
Explorer
Beállítások
Sima menüben. Látszódott a 60 Hz 120 helyett. Megszokta a szemem a 120-at így simán érzékeltem, hogy valami nem okés.
0 tetszik
Lecky96
Explorer
Beállítások
Eddig soha nem állította így át magát.
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Arra tudnék gondolni, hogy a frissítés után nem tartja indokoltnak a teló, hogy a menüben való böngészésre maxra vegye a képfrissítést.
0 tetszik
Lecky96
Explorer
Beállítások
De miért csak 1x-1x történik ez? Miért nem minden alkalommal? (Úgy vettem észre hogy akkor jelentkezik ez a probléma, amikor 3 óránál többet nincs használatban a telefon)
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Érdemes lenne visszaállítanod a gyári adatokat és utána megnézni, hogy mit tapasztalsz.