Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inteligentne ładowanie baterii

(Temat utworzony: 12-11-2021 12:11 PM)
1078 Wyświetlenia
Wargodlock
Navigator
Opcje
Czy były już pomysły inteligentnego ładowania w samsungach? Huawei wiem, że ma to już od dawna.
Na czym to polega?
Telefon uczy się kiedy ładujesz telefon, w jakich godzinach i np. w nocy ładuje zdecydowanie wolniej przez całą noc, a 30min przed typowym odłączaniu telefonu przez użytkownika telefon doładowuje się do 100%. Ma to ograniczyć zużycie baterii oraz doładowywania całą noc z 99% do 100%
10 Odpowiedzi
ArturS_
First Poster
Opcje
Inteligentne jest to że przy 85% przestaje ladowac w samsungu:)
Wargodlock
Navigator
Opcje
Dziwi mnie, że 0 reakcji na mój post. Te słabe 85% jest tylko przydatne w dzień, kiedy chcesz podładować i oszczędzić żywotność baterii.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wargodlock Co masz na myśli "0 reakcji na mój post"? 

0 Like
Wargodlock
Navigator
Opcje
Ludzie wolą nową 3d tapetę lub nowe animację w ustawieniach niż zmiany, które faktycznie są prokonsumenckie i wpływające na "nieświadome" na pozycję marki na rynku :winking-face:
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2  napisał(a):

@Wargodlock Co masz na myśli "0 reakcji na mój post"? 

Chodzi o ilość polubień zgłoszonej sugestii.

BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Wargodlock ,

to bardzo dobra sugestia, przekażę ją i zachęcam do samodzielnego zgłoszenia przez aplikację Samsung Members.
Stabilna wersja oprogramowania jest już dostępna, ale wszelkie sugestie są zawsze mile widziane i analizowane również po zakończeniu programu beta. 

Pozdrawiam
Beata

Members_H4beb6i
Student
Opcje

W S21 Ultra też brakuje tej funkcji. Wstaję rano i odłączam telefon od ładowarki. A po godzinie od wyjścia z domu mam już 74% baterii. Mega to słabe.

0 Like
Wargodlock
Navigator
Opcje
Czy coś wiadomo w tym temacie?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Wargodlock, niestety nie ma żadnych wieści. Zachęcam do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members.

[Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...