Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja do wiadomości SMS.

(Temat utworzony: 10-10-2021 08:16 AM)
913 Wyświetlenia
aacichy
Navigator
Opcje
Znowu brakuje tak prostej ale jak że bardzo funkcjonalnej funkcji jak oznaczanie ptaszkiem wiadomości która została dostarczona od razu pod wiadomością. Cały czas jest tak że informacja o dostarczeniu wiadomosci przychodzi osobnym powiadomieniem. To bez sensu. Nie rozumiem dlaczego samsung nie może tego ogarnąć w sposób podobny jak na przyklad Textra .
10 Odpowiedzi
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @aacichy ,

może to zależy od operatora 🤔, bo osobiście w apce Wiadomości mam podobnie jak w Textra, czyli pod wiadomością info "Dostarczona". Nie dostaję osobnych powiadomień. 

Pozdrawiam
Beata

aacichy
Navigator
Opcje
Dziwne, używam dwóch kart sim różnych operatorów. Może rozmawiamy o innych aplikacjach .
Chodzi mi o aplikację samsunga, nie googla.
Przesyłam zdjęcie. Screenshot_20211012-200810_Messages.jpg
0 Like
aacichy
Navigator
Opcje
Ptaszków brak.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W aplikacji Wiadomości Samsung informacja o dostarczonej wiadomości pojawia się wyłącznie w przypadku kiedy rozmowa jest prowadzona za pomocą funkcji czatu RCS. W pozostałych przypadkach nie otrzymujemy żadnego potwierdzenia w danej konwersacji. Możliwe, że potwierdzenia w konwersacji są dostępne w aplikacji Wiadomości Google.

aacichy
Navigator
Opcje
I właśnie to należy zmienić. Dlaczego tylko w opcji czatu ? , a nie we wszystkich wiadomościach.
0 Like
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

@aacichy faktycznie, mój błąd, miałam włączoną apkę Google 😕 Tam raporty doręczeń działają nawet bez włączonej funkcji czatu. 

Zgłoszę Twoją sugestię deweloperom.

Pozdrawiam
Beata

aacichy
Navigator
Opcje
Wszystko się zgadza, ta apka pokazuje ptaszki we wszystkich wiadomościach. Była by ok tylko jest w niej problem z kopiowaniem części wiadomości. Można skopiować tylko całą wiadomość, jest to problematyczne jeśli chce się skopiować np tylko numer telefonu lub inny samodzielny wyraz , nie ma takiej możliwości dlatego jej nie używam.
0 Like
aacichy
Navigator
Opcje
Już to robiłem w zeszłym roku jak były testy bety w s20 . Niestety nic to nie dało 😃
0 Like