Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung np350v5c, czarny ekran

(Temat utworzony: 27-04-2018 12:56 PM)
1023 Wyświetlenia
chaffee
First Poster
Opcje

Witam, mam taki problem że podczas przeinstalowywana sterowników karty graficznej amd radeon 7600m a dokładniej podczas odinstalowywania, zgasł mi ekran i się nie włączał więc zrobiłem hard reset. Po włączeniu lapka pojawiło się logo Samsung i niby laptop się ładował ale po chwili ekran zgasł a po 2s zaczął migać a raczej podświetlać i gasnąć. Podswietla się na 2s i tak cały czas miga. Jako że jest to win 8 i mam uefi to nie moge włączyć trybu awaryjnego ani wyłączyć karty graficznej.

Pomocy, co zrobić by znów działał

0 Like
2 Odpowiedzi
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć @chaffee

Obawiam się, że w opisanej sytuacji potrzebne będzie przywrócenie systemu.

Proces ten opisał @MateuszW1 w temacie Samsung Recovery – przywracanie systemu.

0 Like
MateuszW1
Navigator
Opcje

Cześć @ chaffee,

Zgodnie z powyższą informacją, jeżeli masz zachowaną partycję recovery powinieneś wykonać przywracanie systemu opisane tutaj:

https://eu.community.samsung.com/t5/Sprz%C4%99t-komputerowy/Samsung-Recovery-przywracanie-systemu/m-...

Wspomniałeś jednak, że masz zainstalowany system Windows 8, model np350v5c nie posiada wsparcia dla tego systemu operacyjnego. Jeżeli w trakcie instalacji systemu usunąłeś partycję recovery wtedy konieczne będzie oddanie laptopa do naprawy w autoryzowanym serwisie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

0 Like