27-04-2018 12:56 PM
Witam, mam taki problem że podczas przeinstalowywana sterowników karty graficznej amd radeon 7600m a dokładniej podczas odinstalowywania, zgasł mi ekran i się nie włączał więc zrobiłem hard reset. Po włączeniu lapka pojawiło się logo Samsung i niby laptop się ładował ale po chwili ekran zgasł a po 2s zaczął migać a raczej podświetlać i gasnąć. Podswietla się na 2s i tak cały czas miga. Jako że jest to win 8 i mam uefi to nie moge włączyć trybu awaryjnego ani wyłączyć karty graficznej.
Pomocy, co zrobić by znów działał
27-04-2018 03:24 PM
Cześć @chaffee
Obawiam się, że w opisanej sytuacji potrzebne będzie przywrócenie systemu.
Proces ten opisał @MateuszW1 w temacie Samsung Recovery – przywracanie systemu.
30-04-2018 10:34 AM
Cześć @ chaffee,
Zgodnie z powyższą informacją, jeżeli masz zachowaną partycję recovery powinieneś wykonać przywracanie systemu opisane tutaj:
https://eu.community.samsung.com/t5/Sprz%C4%99t-komputerowy/Samsung-Recovery-przywracanie-systemu/m-...
Wspomniałeś jednak, że masz zainstalowany system Windows 8, model np350v5c nie posiada wsparcia dla tego systemu operacyjnego. Jeżeli w trakcie instalacji systemu usunąłeś partycję recovery wtedy konieczne będzie oddanie laptopa do naprawy w autoryzowanym serwisie.
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!