Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Magician i windows 11

(Temat utworzony: 30-10-2021 08:14 PM)
2154 Wyświetlenia
civicpl
Student
Opcje

Posiadam dysk 970 evo plus i dziś zaktualizowałem windowsa do wersji 11 (wczesniej 10). Po włączeniu programu Samsung Magician wywala bład i podaje komunikat żeby przeinstalować  program w celu naprawy. Nie pomaga. Znalazłem info o usunieciu pozostałych plików po odinstalowaniu programu wraz z rejestrem, dalej bez zmian. Zna ktos jakiś sposób na naprawe tego?

0 Like
19 Odpowiedzi
civicpl
Student
Opcje

Pojawiła mi sie kolejna aktualizacja windowsa oraz .NET Framework 3.5 i 4.8 instaluje i sprawdze

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@civicpl  Zobaczymy w takim razie jak po aktualizacji

0 Like
civicpl
Student
Opcje

to samo niestety bez zmian

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Sprawdziłem jeszcze raz i działa bez problemu na W11.

civicpl
Student
Opcje

Ok to coś u mnie w takim razie. Będę szukał.

0 Like
BenLew
First Poster
Opcje

Mam to samo. Win 11 mam od dnia premiery i od tego momentu program nie działa. Robiłem już wszystko co możliwe, nie działa.

0 Like
BenLew
First Poster
Opcje

Ciekawostka. Po powrocie do win 10 program nie działa, a działał. 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@BenLew, a stawiałeś system od nowa, czy to było tak, że najpierw miałeś Win10, zrobiłeś update do Win11, a później przez ustawienia cofnąłeś się do Win10?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

BenLew
First Poster
Opcje

Miałem win10 nie robiłem update do win 11 tylko zainstalowałem czysty system i klapa. Powrót do win 10 to znów instalacja czystego systemu. I nie działa. Zresztą do tej pory nie działa dałem sobie już spokój bez tego też da się żyć.

0 Like
magiciansam
First Poster
Opcje
czy ktos znalazl rozwiazanie? Mam podobnie, ze program sie nie uruchamia a kaza zaktualizowac frameware
0 Like