Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Karta evo 128 GB brak mozliwosci sformatowania

(Temat utworzony: 15-09-2018 11:05 AM)
947 Wyświetlenia
700hary
First Poster
Opcje

witam mam zapytanie posiadam karte samsung evo 128 GB microsdxc używaną w tablecie niesetety karta przestała być widoczna w tablecie po włożeniu karty do laptopa karta jest wykrywana niestety nie mogę nic na nią wrzucić a sformatowanie karty nie ma możliwości bo jest napisane że karta do odczytu żadnej blokady nie ma włączonej ,na innym komputerze to samo nawet formatowanie zerowe nie pomaga nie moge usunąc partycji nic z ta karta nie da się zrobić karta ma niecałe 2 lata prosiłbym o pomoc

0 Like
4 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Pobierz ten program zainstaluj go na komputerze i nim spokojnie sformatujesz kartę AOMEI Partition Assistant tylko uważaj żeby wybrał odpowiednią partycje czyli kartę

0 Like
700hary
First Poster
Opcje

Niestety nie pomogło czyściłem tym programem formatowałem ponad godzine czasu niby sie zrobiło po wyjęciu karty wszystkie dane są tak jakby nic się nie zrobiło w załączeniu screenyPrzechwytywanie.JPGa.JPG2.JPG 

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

Przesniosłem temat do odpowiedniego działu.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like