Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z G-Sync na Odyssey G8 34,2"

(Temat utworzony: miesiąc temu)
78 Wyświetlenia
wozkamil
Apprentice
Opcje
Mam problem ze świeżo kupionym oledem. Nie jestem w stanie uruchomić funkcji G-Sync, ekran robi się czarny i nie mogę nawet wyłączyć ustawień. VRR Control włączony, wszystko aktualne, karta prawie nówka (4070 To Super). Pod linkiem https://drive.google.com/drive/folders/12Hk1Z4GySxcD-vrf0sECj3JKPx-uvmyn filmik z problemem, bo ,o dziwo, na podglądzie w menu głównym widać pulpit.
Nie mam pomysłu co jest przyczyną, infolinia Samsunga też.
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
wozkamil
Apprentice
Opcje
Sterownik instalowałem już. Aktualnie wyszła aktualizacja sterowników NVIDIA do 576.02. może to pomoże.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
wozkamil
Apprentice
Opcje
Update. Mrygło i zadziałało. Magia. A to niby AMD ma dziurawe sterowniki karty graficznych.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
5 Odpowiedzi
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

@wozkamil, Podaj dokładny pełny model monitora oraz wersję oprogramowania z zakładki pomocy technicznej.

wozkamil
Apprentice
Opcje
Cześć, @MatiJ. Model to: L34DG850SUXUDU, a wersja oprogramowania to: T-PTMLDWWC-1313.2, F93C2050, BT - S.
0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Jeżeli chodzi o Windows i kartę NVIDIA, to na początek spróbuj zainstalować ten sterownik:

https://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_PL&OriginYN=N&Model....

W razie niepowodzenia zobacz, czy na innej wersji sterownika GPU jest podobna sytuacja. Problem jest raczej po stronie właśnie oprogramowania karty graficznej.

Rozwiązanie
wozkamil
Apprentice
Opcje
Sterownik instalowałem już. Aktualnie wyszła aktualizacja sterowników NVIDIA do 576.02. może to pomoże.
Rozwiązanie
wozkamil
Apprentice
Opcje
Update. Mrygło i zadziałało. Magia. A to niby AMD ma dziurawe sterowniki karty graficznych.
0 Like