Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tv samsung i soundbar q60t cicho na tv

(Temat utworzony: 15-08-2020 04:52 PM)
8232 Wyświetlenia
Piotrek_s23
Explorer
Opcje

Witam wszystkich, piszę tu już chyba jako trzecia osoba. Czy ktoś rozwiązał problem cichego grania soundbara na tv naziemnej z dekodera wbudowanego? Zaktualizowane oba sprzęty.  Wszystkie ustawienia przejrzane, kombinowane. Nie testowalem jeszcze na optyku, ale poprzednicy pisali że na optyku tak samo było. Ogólnie sprzęt gra poprawnie. Jak ktoś ma podłączony sprzet tak jak ja i działa to proszę o odpowiedź. Może jakiś szczegół przeoczyłem. Model tv to UE50NU7092

0 Like
15 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Piotrek_s23 

Czy przed założenie tematu sprawdziłem czy są już podobne? Bo chyba nie. Następnym razem sprawdź czy nie mam podobnego za pomocą wyszukiwarki na forum. Podobny problem  

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotrek_s23  Jak masz ustawiony poziom dla TREBLE i  BASS ?

Piotrek_s23
Explorer
Opcje

Bas +6 treble +2 ale zauwazylem że to nie ma nic wspólnego

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotrek_s23  Udaj się z soundbar do serwisu lub sprzedawcy zostanie sprawdzone. Po kablu optyczny będzie trochę ciszej.

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Albo jak się do to przywróć do ustawień fabrycznych i sprawdź jak będzie, A jak się nie zmieni to żeby to co napisał @vdsl2
0 Like
Piotrek_s23
Explorer
Opcje

Przywracalem do fabrycznych. I normalnie daje mu 15-20 oczek na Bluetooth a na tv muszę dać z 70 żeby tak zagrało. Soundbar sprawny bo bralem jeden do testow I potem wziąłem nowke I oba tak samo grały, nowy może trochę lepiej gra. Przy jbl dźwięk był okej. To tv też raczej sprawne

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotrek_s23  Czy sprawdzałeś na kablu HDMI ?

Piotrek_s23
Explorer
Opcje

Ja tylko po hdmi mam ale sprobuje pożyczyć optyczny jednak jak wspominałem, optyk innym nic nie pomógł przy tym problemie

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotrek_s23  Tak jak napisałem wcześnie, że po optycznym będzie trochę ciszej niż po HDMI. Przy połączeniu kablowym mamy stały poziom wyjścia sygnału, jakie wysyła TV na urządzenie zewnętrzne.