Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Soundbar q90r

(Temat utworzony: 05-07-2020 02:25 PM)
305 Wyświetlenia
Ragnar77777
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem z tym sprzętem a konkretniej z subwooferem. Wydaje różne dziwne dźwięki(charczy) podczas odtwarzania muzyki. Nie dzieje się to za każdym razem 

2 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Ragnar77777  Myślę, że najlepiej będzie, jak udasz się ze sprzętem do serwisu.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like
wojtuq
Journeyman
Opcje

Ja mam to samo nawet przy oglądaniu TV przez HDMI. Kupiłem moją q90r w niemczech i po nie całym roku użytkowanie mam charczenie od suba lub zanik bassu a nawet dźwięku nie raz muszę go wyłączyć z prądu albo sparować. Myślałem, że to wina braku podłączonych tylnych głośników ale po podłączeniu ich przez pewien czas był spokój i teraz znów się to dzieje i zauważyłem że z satelitkami też jest to samo ogólnie one grają cicho zawsze chyba, że ma się głowę przy nich  to coś słychać ale ponoć to normalne bo nie działa Dolby Atmos dopiero jak on jest to wtedy grają głośno. U mnie problem jest taki, że serwis samsunga mam bardzo daleko a jak bym im chciał wysłać wszystko to trzeba zapłacić samemu za wysyłkę za która nie oddadzą kasy więc mogę być stratny ponad 40 euro jak nie u nich to się nie stanie lub jak coś zrobią a problem dalej będzie.  

0 Like