Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Soundbar HW Q990C poprawienie jakości dźwięku

(Temat utworzony: 02-01-2024 01:08 PM)
8829 Wyświetlenia
marcinleonowicz7
Journeyman
Opcje

Witam . Czy jest możliwość poprawienia jakości dźwięku i mocy soundbara?

Czy można sparować dodatkową parę głośników?

Przejdź do rozwiązania
46 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Standard. Słyszysz to, co jest zapodane. Adaptacyjny jest ok, jak się sprząta, gotuje i coś tam brzdąka.
0 Like
Rekin1968
Explorer
Opcje
Witam, czy głośnik centralny powinien mieć ustawioną większą głośność względem lewego i prawego?
0 Like
NikodemK
Expert
Opcje

Cześć @Rekin1968,

Nie ma wytycznych dotyczących tego, jak same głośniki powinny być ustawione, to już zależy bezpośrednio od twoich własnych preferencji 😉

Adisen
First Poster
Opcje

Witam

posiadam tego soundbara i mam pewien bardzo duży problem. Soundbar podczas odtwarzania utworów przez Bluetooth lub spotifile. Gdy ktoś zadzwoni na telefon lub po prostu sam z siebie, ustawia muzykę na 100. Posiadam zwierzęta w domu i pies jest tak wystraszony że boję się puszczać muzykę z telefonu. Co mogę z tym zrobić, przecież jak bym miał małe dziecko mogło by ogłuchnąć…. 
telefon iPhone 13pro

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Adisen, zacznij od tego, że sprawdź, jak Soundbar będzie się zachowywał z jakimś innym smartfonem, np. jednego z domowników. Musimy na początek ustalić, po stronie którego urządzenia szukać rozwiązania.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Adisen
First Poster
Opcje

U żony zdążyło się to samo. Posiada taki sam telefon. 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Adisen, widziałem o tym wzmiankę w innym Twoim poście. Chodzi o to, żeby przetestować to na innym modelu.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like