Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sounbar HW-K360 łapie bluetooth Sąsiada ? Podczas oglądania telewizji przez din(swiatlowod) sam sie przełancza na blutooth

(Temat utworzony: 01-03-2018 06:38 PM)
3642 Wyświetlenia
Jeronimo77
Apprentice
Opcje

18 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A skąd wiesz, że sąsiada? Sprawdzałeś jakie urządzenia w domu korzystają jeszcze z BT? Sprawdź, czy wtyczki toslinka są poprawnie wpięte. Takie coś nie powinno mieć miejsca. Spróbuj wyłączyć funkcję BT Power.
I co najważniejsze, jeżeli tego nie robiłeś zaktualizuj oprogramowanie listwy.
Na tej stronie http://www.samsung.com/pl/support/model/HW-K360/EN#downloads znajdziesz wszystko co potrzebne do aktualizacji. Zarówno pliki jak i instrukcję.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Jeronimo77
Apprentice
Opcje

Aktualizacja była nie pomogła a co do sąsiada to jestem pewien bo pokazuję bluetooth bodzio a ja nie mam urządzeń o takiej nazwie.Co do wyłączenia bluetooth to nie działa bo lista cały czas i tak skanuje dzwoniłem do samsunga ale nikt mi nic jeszcze mądrego nie poradził.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
"Co do wyłączenia bluetooth to nie działa bo lista cały czas i tak skanuje..." a możesz tak bardziej po ludzku? Kompletnie tego nie rozumiem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Jeronimo77
Apprentice
Opcje

Pisałem z telefonu i mi przerobił mi listwa na liste(Listwa Sounbar) a chodzi o to że prawdopodobnie nie ma możliwosci wyłaczenia blutoota przynajmniej u mnie bo próbowałem wyłaczyć z piota ale za jakies kilka minut znajduje dalej Bluetooth Bodzio i nie ma możiwosci tego zatrzymac nawet jak podłacze swój telefon przerzuca mi na blutoota sąsiada pewnie ma silniejszy sygał lub telefon Samsunga.W tej chwil w zasadzie nie uzywam listwy bo co uruchomie to to samo.Resetowałem listwe też kiku krotnie ale za kilka godzin to samo.Jakies inne pomysły ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A telewizor jaki masz? Może by warto sparować listwę po bluetoothie z telewizorem, używając TV SoundConnect.

0 Like
Jeronimo77
Apprentice
Opcje

Telewizor Sony Bravia nie ma sound conect.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
No to nie mam pomysłu. 😞
Może warto poprosić @MateuszS, aby ustalił, czy jest możliwość pełnego resetu listwy do ustawień fabrycznych?

0 Like
GumkaPL
First Poster
Opcje

Miałem ten sam problem. 

U mnie pomogło przełączenie na TV i wtedy żadne urządzenie się nie łączy przez BT.

Jak mam AUX, BT, Optyczny i urządzenie jest wyłączone to każdy może się połączyć. A na TV problem znika. 

Damian K
Hotshot
Opcje

@GumkaPL

Dzięki za info :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like