Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung SWA-9500S - opinie i pytania.

(Temat utworzony: 23-12-2021 11:34 AM)
20380 Wyświetlenia
marekwa81
Navigator
Opcje

Dzień dobry,

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzysta z tych głośników i mógłby podzielić się opinią jak one grają z najnowszymi soundbarami Samsunga (w moim przypadku HW-Q800A)? Zastanawiam się nad zakupem, więc każda opinia będzie bardzo przydatna.

No i mam jeszcze kilka pytań:

1. Jakiej długości są kable zasilające, którymi podłącza się głośniki do kontaktu?

2. Czy oprócz tych kabli podłącza się je jeszcze dodatkowymi kablami do dołączonego modułu? (z tego co wiem są bezprzewodowe, ale chciałbym się upewnić na 100%)

3. Na jaką maksymalną odległość można odsunąć głośniki od dołączonego modułu, aby łączyły się z nim bez problemu, a co za tym idzie, aby bez przeszkód był przesyłany sygnał do soundbaru?

Z góry dzięki.

108 Odpowiedzi
Marcoco1906
Journeyman
Opcje

Witam Panowie , od początku roku poluje na SWA9500S, w końcu pojawiły się w Media Expert...

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/kina-domowe/kolumny-audio/kolumny-glosnikowe-samsung-swa...

Cena dość wysoka... Jak mi doradzicie warto wydać ponad tysiąc złotych żeby poczuć ten efekt ? Doradźcie, bo zamówiłem je żeby przyszły do mojego lokalnego sklepu , mają być w poniedziałek. Myślę o ratach , żeby nie odczuć tak tego wydatku 😀

0 Like
marekwa81
Navigator
Opcje
Drogo faktycznie, ale według mnie warto, no i dźwięk z soundbara + te głośniki robią robotę. Według mnie dobrze, ze wziąłeś, taniej pewnie nie będzie.
Marcoco1906
Journeyman
Opcje

Tak też właśnie myślę że taniej juz nie będzie... No więc w poniedziałek dam znać czy było warto ✌️😀

0 Like
marekwa81
Navigator
Opcje
Dawaj znaka, tylko wcześniej dobrze skonfiguruj 😁
Marcoco1906
Journeyman
Opcje

A jakie ustawienia konfiguracji powinny być by poczuć najlepszy efekt ? Jeśli sparuje głośniki z moim Q800A to automatycznie nie będę miał preferowanych najlepszych ustawień? 

Dodam że chodzi mi głównie o filmy z Netflixa i Disney+

0 Like
marekwa81
Navigator
Opcje
Poczytaj wcześniejsze posty, tam znajdziesz cos na ten temat... Powiem tak, każdy ustawia tak jak uważa czyli zgodnie z własnymi preferencjami. P.s. też mam Q800A tylne glosniki mam na maksa podgłoszone..
Fifi1995
Student
Opcje
Ja polecam bardzo. Różnica między samym soundbarem a soundbar + satelity to niebo a ziemia, praktycznie w każdym filmie na netflixie lub innej platformie różnica jest ogromna
Marcoco1906
Journeyman
Opcje

Dobra już się nie mogę doczekać jutra jak będą w sklepie , a zaraz po tym u mnie w salonie 😎 

0 Like
Fiskomp
Pioneer
Opcje

O w mordę jak one zdrożały, gdyby nie to, że bez nich jest kiepsko, to w życiu bym za tyle nie kupił. Za moje dałem 890 złociszy. Mi akurat brakuje w Q800, żeby sama belka była szersza, tak 100-120 cm.

0 Like
Marcoco1906
Journeyman
Opcje

Glosniki juz w domu Panowie. Robią robotę i warto było wydać trochę hajsu :face-with-tears-of-joy: