Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung SWA-9500S - opinie i pytania.

(Temat utworzony: 23-12-2021 11:34 AM)
20420 Wyświetlenia
marekwa81
Navigator
Opcje

Dzień dobry,

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzysta z tych głośników i mógłby podzielić się opinią jak one grają z najnowszymi soundbarami Samsunga (w moim przypadku HW-Q800A)? Zastanawiam się nad zakupem, więc każda opinia będzie bardzo przydatna.

No i mam jeszcze kilka pytań:

1. Jakiej długości są kable zasilające, którymi podłącza się głośniki do kontaktu?

2. Czy oprócz tych kabli podłącza się je jeszcze dodatkowymi kablami do dołączonego modułu? (z tego co wiem są bezprzewodowe, ale chciałbym się upewnić na 100%)

3. Na jaką maksymalną odległość można odsunąć głośniki od dołączonego modułu, aby łączyły się z nim bez problemu, a co za tym idzie, aby bez przeszkód był przesyłany sygnał do soundbaru?

Z góry dzięki.

108 Odpowiedzi
MatAdv
Journeyman
Opcje
😭
0 Like
MatAdv
Journeyman
Opcje
Tylko pytanie: ryzykować i kupić towar z ekspozycji czy czekać. Tylko czy bedzie na co czekać bo w Samsung cisza.
0 Like
MatAdv
Journeyman
Opcje
Bardziej interesuje mnie to nie kiedy będą Tylko czy w ogóle będą?
0 Like
marekwa81
Navigator
Opcje

Jeśli masz dostęp to kupuj, jak będzie coś nie tak, to najwyżej oddasz. W moim przypadku też był tzw. towar z ekspozycji (Media Markt), a przyszedł nowy, nie używany :smiling-face: (przynajmniej tak mi się wydaje) :winking-face:

p.s. nie pisz posta pod postem, bo Admini Cie zjedzą :winking-face:

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@MatAdv, na logikę na pewno powinny się pojawić, ponieważ są to satelity do najnowszych Soundbarów z 2021 roku.

@marekwa81, no coś Ty, zjeść to mogą wilki w lesie, a my tylko delikatnie przypomnimy o wyrażaniu wszystkich swoich myśli w jednym poście! 🙃

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

MatAdv
Journeyman
Opcje
Raczej poczekam. Tylko ten brak wiedzy wkurza 🤷‍♂️
0 Like
Tomi_Li
First Poster
Opcje

Ja kupiłem swoje w Media Markt też opisane jako z ekspozycji ale tak jak pisze kolega wyżej przyszły według mnie nowe głośniki. Była oryginalna folia ochronna na każdym, a foliowy worek z kablami był zgrzany. Jedyne co, to widać na styropianowym opakowaniu odcisk po tym "plastikowym" pasku, którego nie było. Głośniki przyszły wczoraj, a dzisiaj już widzę że w MM są niedostępne.

0 Like
Fiskomp
Pioneer
Opcje

W jakiej cenie nabyłeś ?

0 Like
Tomi_Li
First Poster
Opcje

Niecałe 900 zł.

0 Like
Fiskomp