Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja Soundbar SAMSUNG HW-Q600A

(Temat utworzony: 15-05-2022 08:40 AM)
1076 Wyświetlenia
xMefju
Student
Opcje

Cześć, pisze ponieważ mam problem. Zakupiłem soundbar i chciałem go zaktualizować, lecz po podłączeniu pendrive  wyskakuje komunikat “NO DATA”. W czym może leżeć problem? 

0 Like
10 Odpowiedzi
KoLoLoLo
Helping Hand
Opcje
Pliki na pendrive w takiej formie jak potrzeba? Pendrive odpowiednio przygotowany?
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@xMefju  Cześć

Zalecam sformatować pendrive w fat32, rozpakować pliki na czystego pendrive. Pendrive po prostu nie jest widoczny

0 Like
xMefju
Student
Opcje

Pendrive czysty, sformatowany FAT32. Pobrany plik aktualizacyjny wypakowany. Spróbuje jeszcze innym pendrive. Raczej USB 3.0 nie powinno stanowić problemu?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@xMefju Witam. Jeśli wyświetla Ci się NO DATA oznacz to ze soundbar ma zainstalowane najnowsze oprogramowanie.
Wersję oprogramowania, którą masz możesz sprawdzić przytrzymując na pilocie od soundbara przycisk settings(piktogram koła zębatego), listwa musi być wyłączona.
Jimbarino11
Apprentice
Opcje

Dokładnie, to jest rozwiązanie "problemu". Najpewniej  wgrany jest aktualny soft.
Powinna być inna informacja do tego, choć zapewne wszystko jest opisane w instrukcji, której nikt nie czyta :face-with-tears-of-joy:

smarx1986r
First Poster
Opcje

Powiem tak... w tym systemie plików (Fat32) soudbar go nie widzi tego pendrive'a. W instrukcji jest błąd. Też miałem ten problem i sformatowałem pendrive'a na system plików NTFS. Resztę wrzucasz wg instrukcji (folder i pliki). Mam nadzieję, że Ci to pomogło. U mnie zadziałało. Pozdrawiam.

0 Like
GangsterDomiś
Apprentice
Opcje

Cześć podobny problem lecz mam komunikat no support może ktoś mądry odpowie oco z tym chodzi będę bardzo wdzięczny.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@GangsterDomiś, jaki dokładnie model soundbara posiadasz?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
GangsterDomiś
Apprentice
Opcje
HW-Q600A
0 Like