Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana kierunku drzwi RB34K6232SS

(Temat utworzony: 22-12-2020 05:48 PM)
246 Wyświetlenia
Bartosz7979
First Poster
Opcje

Hej,

Temat widze wałkowany. Zmieniłem kierunek drzwi w modelu z tytułu. Wszystko wg instrukcji, mam nadzieje. Trwało to dość długo, z dwie godziny. Finalnie wygląda rewelacja. Wszystko w linii, wizulanie gra. Z tym tylko, że jak mocno trzasnę drzwiami od lodówki drzwi od zamrażarki odskakują. Nie mam pojęcia gdzie zrobiłem błąd? Sparwdzałem z markecie i takich numerów nie widziałem.

Lodówka pracuje bez zarzutów, chłodzi, dół mrozi. Nie osadza się szron, woda. Czyli szczelna jest. Drzwi od zamrażarki jednak nie tak się zachowują jak powinny. Ktoś miał podobny przypadek? Pozostaje mi to rozkręcić i szukać błędu. Wizulanie wszystko jest ok. Dzięki za komentarz.

0 Like
4 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Bartosz7979 uszczelka obrócona o 180 stopni?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Bartosz7979
First Poster
Opcje

Tak, to doczytałem na www. W instrukcji nie było mowy o tym. Bez większych zmian. Tak jak wspominam, dramatu nie ma ale na moje oko nie tak to powinno wyglądać. Pomysłów brak.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Bartosz7979 jeżeli jest możliwość regulacji, to odsuń drzwi od lodówki.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Bartosz7979
First Poster
Opcje

Dzięki Szewcu za zaangażowanie. Nie mam możliwości regulacji, niestety. Znajac życie gdzieś popołeniłem bład. Pozostaje mi poczekać na lekki mrozik, opróżnić całość i raz jeszcze to rozkręcić. Wesołych! Tak jak piszę, wszystko funkcjonuje ale moim zdaniem nie tak jak powinno. Rozbraja mnie to.

0 Like