Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uważajcie! Pęka szyba zewnętrzna w piekarniku Samsung NV75N7647RS

(Temat utworzony: 14-04-2020 06:36 PM)
14637 Wyświetlenia
Michał007
Apprentice
Opcje

Witam

Jestem już kolejnym użytkownikiem u którego pękła szyba zewnętrzna w piekarniku Samsung NV75N7647RS. Pękła sama podczas zamykania.

Serwis nie poczuwa się do naprawy gwaranacyjnej. Uważajcie na tą firmę bo może uszkodzić oczy małych dzieci.

22.jpg

112 Odpowiedzi
andzia42
Apprentice
Opcje

Zglos na wsparcie u mnie 1.5 roku po gwarancji po zgloszeniu reklamacja uznana przyjechal serwis samsunga i wymienili mi cale drzwi piekarnika wiec warto zglaszac

0 Like
andzia42
Apprentice
Opcje

Dziekuje za rade zgloszone naprawione

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@andzia42  Bardzo dobrze, na pewno coś takiego trzeba zgłaszać🙂

Polianna
Student
Opcje
Tylko ekspert zabrał całe drzwi, żeby jakakolwiek będzie decyzja ubezpieczyciela, to ma je naprawić. W razie ich odmowy zapłacimy za naprawę.
0 Like
Tomek1278
Apprentice
Opcje

Może to i na wyrost, ale od momentu jak mi już drugi raz eksplodowala szyba piekarnika dual cook nie chce mieć żadnego urządzenia firmy Samsung w domu w obawie o bezpieczeństwo moje żony i dzieci. Kiedyś telefony im wybuchły, teraz piekarniki, coś z tą firmą jest nie tak. 

0 Like
Klonar31
First Poster
Opcje

Witam, Piekarnik Samsung Dual Cook Flex NV75N5641RB w dniu dzisiejszym przy zamykaniu drzwiczek pękła dolna szyba zewnętrzna, nie było nic postawione na drzwiczkach, nie było czyszczone mokrą ściereczka i nie było otwarte okno piekarnik był zimny, nikt nie uderzył szyby. Oczywiście piekarnik już trochę po gwarancji przypadek? Nie sądzę. Tak dla informacji szyba zewnętrzna dolna ok 600 PLN

Messenger_creation_6B277716-0D6B-4B72-9785-4B668B8DBC2A.jpeg

0 Like
MrKarciu
Explorer
Opcje
Kurcze mi udało mi się kupić za 370 zł. Widać ktoś zaczął robić na tym dobry interes 🙂
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Klonar31, zgłoś się z tym do Wsparcia Technicznego dogodną drogą kontaktu: https://www.samsung.com/pl/support/contact/#contactinfo

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

tomaszszuk
First Poster
Opcje

W dniu 18/05/2025 podczas mojej nieobecności pękła dolna szyba piekarnika NV75N5641RB/EO. Piekarnik zakupiony 10/2019, nie mniej uważam to za wadę fabryczną - strach pomyśleć, co by się stało, gdyby koło piekarnika znajdowało się dziecko.

Proszę o poradę, jak zgłosić ten przypadek i skutecznie dochodzić swoich praw, jako wada fabryczna urządzenia?

WhatsApp Image 2025-05-19 at 09.02.57.jpegWhatsApp Image 2025-05-19 at 10.33.39.jpeg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomaszszuk  Dzień dobry 

Jak kolega wcześniej napisał zgłoś się z tym do Wsparcia Technicznego dogodną drogą kontaktu: 

https://www.samsung.com/pl/support/contact/#contactinfo