Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Suszarka DV90T8240SE stukanie bębna

(Temat utworzony: 03-08-2021 10:56 AM)
4300 Wyświetlenia
radmanpl
Apprentice
Opcje

Witam serdecznie,

wlasnie podlaczylem nowa suszarke DV90T8240SE i niestety beben w czasie obracania stuka,

nawet gdy obruci sie go reka. Dodatkowo stukaja inne elementy metalowe na zewnatrz – albo z lacznika labo z samej suszarki ale zakladam, ze jest to spowodowane glownym powodem, czyli stukaniem bebna w trakcie pracy. W zalaczniku film. Prosze o informacje i rozwiazanie.

0 Like
15 Odpowiedzi
Anna870
First Poster
Opcje

Witam od pół roku posiadam suszarkę DV90T5240AT/S6, nigdy nie kręciłam bębnem na sucho i zrobiłam to pierwszy raz , usłyszałam stukanie . Suszarka nie używana często a tu takie coś ? Czy to normalne ? Czy już mam wzywać serwis . Mam mega ciasną łazienkę , jestem załamana że wszystko będzie trzeba wymontować 

0 Like
JolaŁ
Expert
Opcje

@Anna870 
W nagraniu nie ma nic niepokojącego. Tak działa suszarka 😎

Members_64lkgMs
First Poster
Opcje
Jakiś miesiąc przed końcem gwarancji w suszarce podczas pracy pojawiło się denerwujące stukanie przy obracaniu bębna. Niestety nie zgłosiłem tego na czas i gwarancja już minęła. Co może być przyczyną takiego stukania?
0 Like
JulaP
Expert
Opcje

Cześć @Members_64lkgMs!

Ciężko stwierdzić przyczynę stukania w suszarce na odległość. 🙁
Najlepiej będzie, jeśli skontaktujesz się z centrum serwisowym Samsung i umówisz się z technikami na diagnozę sprzętu. Lokalny punkt autoryzowany możesz znaleźć na mapie w linku poniżej, wpisując w wyszukiwarkę swój kod pocztowy lub nazwę miejscowości:

http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/

akciu
First Poster
Opcje
U mnie w suszarce samsunga dlychac dźwięk jak by ociera się jakiś kabel.. stukał o bęben suszarka zakupiona parę dni temu co można zrobić?
0 Like
JolaŁ
Expert
Opcje

@akciu Możesz wysłać nagranie?

0 Like