Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Suszarka DV90T8240SE stukanie bębna

(Temat utworzony: 03-08-2021 10:56 AM)
4315 Wyświetlenia
radmanpl
Apprentice
Opcje

Witam serdecznie,

wlasnie podlaczylem nowa suszarke DV90T8240SE i niestety beben w czasie obracania stuka,

nawet gdy obruci sie go reka. Dodatkowo stukaja inne elementy metalowe na zewnatrz – albo z lacznika labo z samej suszarki ale zakladam, ze jest to spowodowane glownym powodem, czyli stukaniem bebna w trakcie pracy. W zalaczniku film. Prosze o informacje i rozwiazanie.

0 Like
15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radmanpl  Witam

W kwestii wideo to najlepiej wrzucić na YouTube i tutaj udostępnić link.

Proszę powiedzieć jaki łącznik został zastosowany, czy urządzenia stoją stabilnie?

radmanpl
Apprentice
Opcje

Witam,

lacznik to Skk-dd, urzadzenia stoja stabilnie. Glowne stukanie jest wewnatrz suszarki. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radmanpl  W takim razie wygląda to na jakąś usterkę i najlepiej będzie zgłosić to na serwis.

Paweł87
First Poster
Opcje
Witam. Mam ta sama suszarkę i ten sam problem. Co było u Pana problemem?
0 Like
PrzemysławK
Voyager
Opcje

Cześć @Paweł87,

kontaktowałeś się w tej sprawie z infolinią? Może warto to zgłosić.

radmanpl
Apprentice
Opcje

Witaj, okazalo sie, ze to jakas blaszka, ktora znajduje sie z tylu saszarki, tuz za glownym lozyskiem – ktore krecac obija sie o ta blaszke, zbyt mocno docisnieta. Przyjechal serwisant Samsunga i po osluchiwanu przez dluzszy czas, a nastepnie rozkrecaniu tylnej czesci – przyuwazyl ta usterke i po problemie :smiling-face:

Paweł87
First Poster
Opcje
Dzieki. Pozdrawiam
0 Like
Paweł87
First Poster
Opcje
Witam. Oczywiście. Czekam właśnie na telefon z serwisu. Mam nadzieję, że uda się to załatwić w tym tygodniu, bo kasa wydana a sprzęt nie działa
0 Like
Anna67
First Poster
Opcje

Witam, w sierpniu skończyła się gwarancja a w październiku zaczęło się stukanie 😞czekam na serwis ale z tego co widzę to miałam „szczęście”, że i tak długo pracowała bez usterki 😢

0 Like