06-09-2020 12:49 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
Witam .
Mam problem z piekarnikiem dual cook , a mianowicie wywala korki ( robi zwarcie ) jest juz po gwarancji ale był naprawiany w ramach gwarancji !!! Rozkrecilem obudowę i co nie okazało ze przewody idące do oświetlenia z boku piekarnika sa ułożone na metalowej obudowie lampki i zostały nadpalone i ta obudowa była przykryta w polowie izolacja termiczna . Co śmieszniejsze wewnątrz szafki jest jedna strona mebla może nie nadpalona ale musiało dużo wilgoci nie tam dostać . czy to ma być tak ?
06-09-2020 01:26 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@danybe Proponuje ci kontakt serwisem https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
06-09-2020 09:09 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight

06-09-2020 09:15 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Juz dzwonilem na serwis i wycenili mi bez ogladania 1200 zlotych , a nowy kosztuje 2000 tys , moim skromnym zdaniem to poprzedni serwis spierdzielil robote bo zostawili kable na obudowie lampy i ta przepalila przewody od temperatury , zdemontowalem przewody i zobaczymy w tygodniu czy dalej bedzie robic problem .
07-09-2020 03:02 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Cześć @danybe ,
Jeśli masz uwagi co do naprway gwarancyjnej, zgłoś się do działu reklamacji: https://www.samsung.com/pl/info/contactus/
15-06-2022 02:47 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Witam, bardzo dziękuję tym, którzy udzielają fachowych porad dotyczących awarii sprzętu. Miałam ten sam problem z piekarnikiem, oczywiście już po gwarancji, rozkręciłam, odłączyłam kabelek od lampki i działa, nie ma wybicia korków. Bok zabudowy popękany, napuchnięty.
07-03-2023 09:31 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Dzień dobry,
Użytkuję piekarnik ponad dwa lata i ostatnio pojawił się problem. Po ustawieniu programu oraz temperatury piekarnik albo się wyłącza albo przełącza z powrotem na temperaturę 200 stopni. Czasami już przy próbie przekręcenia lewej gałki wyświetlacz szaleje i "skacze" po wszystkich programach. Raz nawet włączył się sam, mimo ustawienia pokrętła na "zero". Reset nic nie pomógł. Co może być przyczyną?
07-03-2023 09:40 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
07-03-2023 09:52 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
NV75N5641RB
07-03-2023 10:22 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@Daga3000 w tym przypadku potrzebne będzie wezwanie serwisu.