Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pralka WW70J4273MW łożyska

(Temat utworzony: 03-12-2017 11:46 AM)
1731 Wyświetlenia
Iwona1
First Poster
Opcje

Witam

poszukuję informacji na temat łożysk w tym modelu pralik czy są zespolone z bębnem czy nie ( czy można wymienić same łozyska ) i ile około moze kosztować ewentualna naprawa pogwarancyjna dotycząca wymiany łożysk . Niestety nie mogę uzyskać odpowiedzi na pytania ani od infolini Samsunga ani w sklapach ( tutaj co sklep to inna teoria ). Trudno również uzyskać jednocznaczną odpowiedź gdzie jest produkowana ( chodzi oczywiście o ten konkretny model ). Niestety w sklepach w których byłam pralki poustawiane są na regałach wiec w żaden sposób nie mozna zaglądnąć na tył pralki i zobaczyć co tam jest napisane . Sprzedawcy tak jak powyżej również mają różne teorje na temat kraju produkcji pralki. Proszę o rzetelną informację . Z góry dziękuję. Pozdrawiam 

0 Like
1 Odpowiedz
Jacek_WG
Expert
Opcje

Cześć @Iwona1

jeśli chodzi o to, czy łożyska są zintegrowane z bębnem to raczej nie dostaniesz jasnej odpowiedzi na ten temat. 

Tematyka związana z budową sprzętu przez każdego producenta jest traktowana dość ostrożnie i nie jest to podawane w specyfikacjach. 

Możesz spróbować zasięgnąć języka w Autoryzowanym serwisie Samsunga, który znajdziesz pod adresem: http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/

Co do kwestii produkcji sprzętu to jedyną pewną rzeczą jaką możesz zrobić to udać się do sklepu i przy konkretnym sprzęcie zobaczyć na naklejce producenta faktycznie, gdzie został sprzęt wyprodukowany. 

Rozumiem, że w sklepach pralki są ustawione na regałach i ciężko jest sprawdzić kraj pochodzenia właśnie po przez naklejkę producenta, jednakże myślę, że przy chęci zakupu danego modelu sprzedawca będzie na tyle miły i sprawdzi tę informację bez większego problemu. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like