Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pralka WW60J4213LW

(Temat utworzony: 03-12-2017 02:40 PM)
640 Wyświetlenia
Iwona1
First Poster
Opcje

Witam 

mam również pytania do innego modelu pralki mianowice WW60J4213LW : czy ktoś wie czy  łożyska w tym modelu pralki  są zespolone z bębnem czy nie , ile około moze kosztować ewentualna naprawa pogwarancyjna dotycząca wymiany łożysk oraz w którym  kraju jest produkowana pralka - ten model ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam .

0 Like
3 Odpowiedzi
Jacek_WG
Expert
Opcje

Cześć @Iwona1,

tak jak odpisałem na Twój inny post...

Ciężko będzie Ci znaleźć informację, jeśli chodzi o to, czy łożyska stanowią integralną część bębna.

Co do kraju produkcji pralki to tak samo jak w poprzednim poście pisałem, tylko sprawdzenie fizyczne naklejki producenta na danym urządzeniu może nam powiedzieć, gdzie dokładnie była pralka wyprodukowana. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
wymagający
Student
Opcje

Z tego co się dowiedziałem w serwisie łożyska w tej pralce nie sa wymieniane osobno tylko z bębnem. Usługa taka kosztuje ok 1200 zł więc zostawiam do osobistej oceny czy wymieniać czy dołożyć i kupić nową pralkę.

Ja kupiłem mój egzemplarz 30 listopada i mam z tyłu pralki na dole tabliczke a na niej - made in rusia

Jacek_WG
Expert
Opcje

Cześć @wymagający,

Faktycznie, jeśli chodzi o szczegóły napraw najlepiej dzwonić do serwisu bezpośrednio. 

Dzięki, że podzieliłeś się z nami informacjami ! :smiling-face: 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like