03-12-2017 02:40 PM
Witam
mam również pytania do innego modelu pralki mianowice WW60J4213LW : czy ktoś wie czy łożyska w tym modelu pralki są zespolone z bębnem czy nie , ile około moze kosztować ewentualna naprawa pogwarancyjna dotycząca wymiany łożysk oraz w którym kraju jest produkowana pralka - ten model ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam .
05-12-2017 04:59 PM
Cześć @Iwona1,
tak jak odpisałem na Twój inny post...
Ciężko będzie Ci znaleźć informację, jeśli chodzi o to, czy łożyska stanowią integralną część bębna.
Co do kraju produkcji pralki to tak samo jak w poprzednim poście pisałem, tylko sprawdzenie fizyczne naklejki producenta na danym urządzeniu może nam powiedzieć, gdzie dokładnie była pralka wyprodukowana.
07-12-2017 09:15 PM
Z tego co się dowiedziałem w serwisie łożyska w tej pralce nie sa wymieniane osobno tylko z bębnem. Usługa taka kosztuje ok 1200 zł więc zostawiam do osobistej oceny czy wymieniać czy dołożyć i kupić nową pralkę.
Ja kupiłem mój egzemplarz 30 listopada i mam z tyłu pralki na dole tabliczke a na niej - made in rusia
08-12-2017 09:52 AM — edytowano 08-12-2017 09:53 AM
Cześć @wymagający,
Faktycznie, jeśli chodzi o szczegóły napraw najlepiej dzwonić do serwisu bezpośrednio.
Dzięki, że podzieliłeś się z nami informacjami !