Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Pralka nie pobiera płynu do płukania tkanin.

(Temat utworzony: 05-11-2024 09:10 PM)
94 Wyświetlenia
Krystyna1847
Journeyman
Opcje

Podczas prania pralka Samsung WF600B0BKWQ nie pobiera płynu do płukania tkanin. Oczywiście dokładnie umyłam szufladę na proszk/płyn pod bieżącą wodą, bęben jest wyczyszczony, co jeszcze mogę zrobić zanim zgłoszę naprawę? Proszę o poradę. Dziękuję i pozdrawiam 🙂

0 Like
16 Odpowiedzi
Anna843
First Poster
Opcje
Witam. Posiadam pralkę eco bubble 10 kg, WW10M86INOA/EO. Od jakiegoś czasu nie pobiera plynu do płukania. Szufladka wyczyszczona , pojemniki do autodozowania również. Przeczytalam instrukcję i juz nie mam pomyslu. Czy mogę jeszcze coś zrobić, czy tylko została mi wizyta technika. Pozdrawiam
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anna843  Witam 

Czy resetowała Pani pralkę poprzez odłączenie jej od zasilania na kilka minut?

0 Like
Anna843
First Poster
Opcje
Nie resetowałam. A to coś da?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anna843  Można spróbować, może coś się przywiesiło, natomiast jeżeli dalej będzie problem oraz   pomimo wyczyszczenia szufladki pralka nie pobiera płynu, to niewiele można już więcej wykonać we własnym zakresie. Urządzeniem powinien zająć się więc technik serwisu.

http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/ 

Mar1os
Apprentice
Opcje

Pralka SAMSUNG BESPOKE WW11BB534DAW 11kg przestała po kilku praniach pobierać płyn do płukania z autodozownika. Dozownik, czyszczony kilkukrotnie ale nic to nie daje.

Ustawienia w aplikacji na kilka płukań i poziom na max. Mimo to płyn nie schodzi.

0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Udałbym się do serwisu w celu zdiagnozowania problemu.

Lista dostępnych serwisów w linku poniżej: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
0 Like
Kulka955
First Poster
Opcje

Czy został rozwiązany problem u Pani z nie poubieraniem płynu do płukania?

0 Like