Samsung od lat podkreśla niezawodność i trwałość swoich urządzeń AGD, co jest rezultatem kompleksowych testów przeprowadzanych na każdym etapie... Wyświetl post
Samsung wprowadza na rynek nową linię AGD Bespoke AI Home, w tym innowacyjną pralkę WF90F09C4SU4. Pralka wyróżnia się estetycznym designem,... Wyświetl post
Cześć forumowicze!
Dzisiaj zajmiemy się kilkoma kwestiami związanymi z nieprawidłową na pierwszy rzut oka pracą pralek, które są często poruszane... Wyświetl post
Cześć Userzy!
Dzisiaj zajmiemy się istotną kwestią związaną z prawidłową pracą zmywarki, mianowicie czyszczeniem filtra. Jest to bardzo prosta... Wyświetl post
Witam.
Posiadam pralko-szukarkę WD8NK52E0ZW zakupioną w sierpniu 2024 roku.
Przejdę od razu do rzeczy; od połowy maja podczas cyklu prania... Wyświetl post
Cześć Userzy,
Dzisiaj temat tak gorący jak temperatura na zewnątrz (pamiętacie, żeby pić wodę?
) a mianowicie lód, a dokładniej kostkarka w... Wyświetl post
Dzień dobry, zauważyłem dzisiaj w 1.5 zamrażarce popękany plastik na przewodniczce, w drugiej 10 letniej lodówce wszystko ok a tutaj taki klops w... Wyświetl post
Kupiłam piekarnik NV7B7997AAK z kamerą. Nie działa mi w aplikacji funkcja Tworzenie filmu poklatkowego. Pojawia się komunikat ze zdjęcia. Czy ktoś... Wyświetl post
Hej,
Zakupiłem ostatnio lodówkę Samsung RB34C675. Ciężko mi znaleźć informacje na ten temat ale czy ten model posiada wbudowanego huba... Wyświetl post
Czy ktoś spotkał się z przypadkiem nadmiernego nagrzewania się na zewnątrz piekarnika Dual Cook do zabudowy NV66m3531BB/E0 ? Piekarnik jest nowy,... Wyświetl post
Witam
Jestem już kolejnym użytkownikiem u którego pękła szyba zewnętrzna w piekarniku Samsung NV75N7647RS. Pękła sama podczas zamykania.
... Wyświetl post
Witam, po czyszczeniu wnęki szuflady na płyn do płukania i prania niechcący została ściągnięta i zgubiona uszczelka z takiego bolca zaznaczonego na... Wyświetl post
Używam od ok. 1.5 roku pralki WW90M74HN2T i od jakiegoś czasu przestała pobierać albo pobiera bardzo małe ilości płynu do płukania. Mam ustawioną... Wyświetl post
Jak w temacie powyżej.
Mam takie 2 piekarniki i oba mają ten sam problem.
Pizza i bułki od spodu nie dopieczone.
Blaha na najniższej półce,... Wyświetl post
Jeśli Jesteśmy posiadaczami suszarki i chcemy aby służyła jak najdłużej bezawaryjnie musimy o nią dbać i regularnie czyścić. W tym poradniku... Wyświetl post
Dzień dobry,
Mam taki problem, chcę zdefiniować dla mojej pralki i suszarki cykle niestandardowe ale bardzo brakuje mi dla konkretnego cyklu... Wyświetl post
Mam piekarnik dual cook z funkcją parową. Używam jej często i generalnie jestem z niej zadowolona. Ale jest jedną rzecz, która czasami zupełnie... Wyświetl post
Samsung wprowadza innowacyjne rozwiązanie dla kuchni – piekarnik z funkcją Air Fry, który zastępuje trzy urządzenia: tradycyjny piekarnik, grill i... Wyświetl post
Większość współczesnych lodówek Samsung wyposażonych jest w system NoFrost. Co należy zrobić, gdy mimo systemu bezszronowego, widzimy w... Wyświetl post
Szukam osoby/firmy która podejmie się wymiany/naprawy kostkarki w lodówce Samsung. Kostkarka nie wytwarza lodu, wszystko pracuje, ale lód nie... Wyświetl post