Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Piekarnik NV7B5765XAK nie działa przycisk pokrętła.

(Temat utworzony: 02-02-2023 04:51 PM)
445 Wyświetlenia
PrimaveraOgrody
First Poster
Opcje

Mam problem z przyciskiem w pokrętle piekarnika. Przycisk nie działa nie można zatwierdzić trybu pieczenia, ani  ustawić minutnika czy czasu pieczenia bo nie można zatwierdzić poprzez przyciśnięcie pokrętła. Pokrętło działa jeżeli się je obraca ale nie działa przycisk w nim. Czy ktoś się spotkał z takim problemem.

Poniżej link do filmiku.

https://drive.google.com/file/d/1w1u2hjQH3JNzlnqkW4qiiHiG0ImpL5TO/view?usp=share_link

0 Like
9 Odpowiedzi
ltomek
First Poster
Opcje
Kupić nowy
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrimaveraOgrody  Dzień 

Pokazuje sie jakiś komunikat o błędzie bądź jest włączona blokada rodzicielska?

Załaczony filmik jest niedostępny 

0 Like
PrimaveraOgrody
First Poster
Opcje

@PrzemekM  nie, nie pokazuje się żaden błąd ani nie jest zablokowany,  cały panel działa pokrętło działa i pokrętło się obraca nie działa tylko przycisk pokrętła. Przycisk czasem zadziała kiedy zaprę się obydwoma rękami na nim, aż wygina się lekko obudowa nie wiem można porównać użycie siły do odkręcania mocno zawekowanego słoika, no to chyba coś jest nie tak.  Nadmienię że piecyk zakupiony 30.01.2023, a Samsung mówi ze przycisk czasem działa ciężko i nie chce uznać reklamacji. Napisałam tu raczej z myślą czy ktoś miał podobne przygody, bo wg. mnie pokrętło ewidentnie do wymiany. Tu można zobaczyć filmik jaki nagrałam https://drive.google.com/file/d/1w1u2hjQH3JNzlnqkW4qiiHiG0ImpL5TO/view?usp=share_link.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrimaveraOgrody  Gdzie Pani składała reklamacje, w jakiej formie? Czy był wzywany do piekarnika serwis?

0 Like
JolaŁ
Expert
Opcje

Cześć @PrimaveraOgrody 

Film wciąż nie jest dostępny (nagranie jest prywatne). Rozumiem, że autoryzowany serwis już widział piekarnik, tak? Możesz podać jego model?

0 Like
PrimaveraOgrody
First Poster
Opcje

Reklamację składałam przez infolinie i dostałam informację że te piecyki czasem tak mają i nie wyślą do mnie serwisu, dlatego złożyłam w dniu wczorajszym przez Internet i dziś dosłałam film więc czekam na odpowiedź.

0 Like
PrimaveraOgrody
First Poster
Opcje

@JolaŁ  serwis jeszcze nie widział bo go nie chcą przysłać, informując mnie że to nie jest usterka bo przycisk pod ogromnym naporem (można to porównać do odkręcania mocno zawekowanego słoika) potrafi zadziałać. Złożyłam jeszcze raz reklamację tym razem przez internet i wysłałam film do obsługi klienta i czekam. Nadmienię że piecyk zakupiony w dniu 30.01.2023.

0 Like
PrimaveraOgrody
First Poster
Opcje

@JolaŁ wstawiłam link do filmu, teraz powinno działać.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@PrimaveraOgrody, nadal prywatny. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like