Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Pełna instrukcja obsługi - czy jest taka i skąd ją pobrać?

(Temat utworzony: 25-11-2018 08:29 PM)
7370 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Pytania nie będę powtarzał, jest w tytule tematu.

Pewnie wielu powie, że dołączona do urządzenia lub do pobrania w formacie pdf ze strony wsparcia urządzenia. W wielu przypadkach tak jest. Ale niestety w przypadku pralki WW10M86INOA mam wrażenie, że instrukcja jest okrojona.

Sprawdziłem większość stron europejskich supportów i niestety wszędzie ta sama wersja podręcznika.

Już mówię dlaczego uważam, że wersja okrojona, a no dla tego, ze nie ma w niej wyjaśnienia ikon mogących pojawić się na panelu pralki w trakcie jej pracy. Niby nic, ale po pewnym czasie człowiek zapomina niektórych mniej używanych funkcji opcji. I najzwyczajniej po ich pojawienia zastanawia się co oznaczają, co włączył lub przestawił. A mając instrukcję, zagląda sprawdza i już wie, że trzeba dolać płynu do prania.

To tylko przykład. To jest proste, ale chodzi mi o wszystkie ikony zaznaczone na czerwono.panel.PNG

Niestety w instrukcji brak jest informacji jeżeli chodzi o część z nich. Warto byłoby tak jak jest to w przypadku suszarek, dodać tabelkę z ikonografią i krótkim opisem.opis ikon.PNG

Czy ktoś z ekipy jest wstanie pomóc facetowi próbującem czasami zrobić samodzielnie pranie? :winking-face::smiling-face:

I na koniec taka ciekawostka. Na angielski rynek poza opisem rogramu potrzeba jest grafika przedstawiająca go. en.PNG

Czy oni są inni, czy mają problemy z czytaniem i zrozumieniem? :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Przejdź do rozwiązania
10 Odpowiedzi
1rekin1
Student
Opcje
Ok .to czekam
0 Like