01-02-2020 09:07 PM
Posiadam pralko suszarkę samsung WD80K5 i mam problem gdyż w cyklach suszenia pranie wychodzi ciepłe ale bardzo mokre , zauważyłem że podczas suszenia pralka wogóle nie wiruje , czy to może być przyczyna braku suszenia ? Pralka ma miesiąc , czyszciłem filtr pompy robiłem kalibrację nic nie pomaga . W opisie jest napisane ze do suszenia można dodać wirowanie tylko jak to zrobić , bo po wybraniu rodzaju suszenia przycisk wirowania nie reaguje , naciskałem sekundę ,3 sekundy , 5 nawet tylko wydaje dźwięk a na wyswietlaczu nic się nie zmienia.
01-02-2020 10:05 PM — edytowano 04-02-2020 12:27 PM
04-02-2020 08:26 AM
Link który Pani dodała nie działa , a w pralko suszarce nie ma takiego programu jak program łączony . Poproszę o precuzyjna odpowiedz .
04-02-2020 09:31 AM
Link który Pani dodała nie działa , a w pralko suszarce nie ma takiego programu jak program łączony . Poproszę o precuzyjna odpowiedz .
04-02-2020 12:30 PM
Poprawiłam link w poprzednim poście, wybacz. Podaję go ponownie: LINK
Oczywiście, że jest program łączony. W programach prania możesz dodać ręcznie czas suszenia. To jest program łączony. Sprawdź dokładnie rzeczy z przesłanego poradnika i daj znać, czy dalej będzie występował problem.
04-02-2020 02:33 PM
Proszę mi tylko powiedzieć jak dodać wirowanie do suszenia , taka informacja jest zawarta ma 36 stronie instrukcji cytuje . Uwaga. Możesz zmniejszyć zużycie wody i energi poprzez dodanie cyklu Wirowania do wybranego trybu suszenia. Koniec cytatu.
05-02-2020 11:42 AM
Hej, @Slawekst!
Instrukcja mówi o cyklu wirowania, nie o wirowaniu w czasie suszenia. Jak to zrobić? Wkładasz mokre ubrania do pralko - suszarki -> wybierasz program "PŁUKANIE +WIROWANIE" -> przyciskiem "Płukanie" wyłączasz wszystkie płukania -> przyciskiem "Poziom wysuszenia" ustawiasz suszenie -> naciskasz przycisk Start/Pauza. Pralko - suszarka odwiruje, a potem rozpocznie suszenie.
05-02-2020 03:36 PM
Witam i dziękuje za odpowiedz . Jak widzę nie ma możliwości dodania wirowania do wybranego trybu suszenia o czym mowa w instrukcji na stronie 36 . Nie było by tego wątku jak by nie było błędu w instrukcji . Pozdrawiam