Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać wirowanie podczas suszenia

(Temat utworzony: 01-02-2020 09:07 PM)
1238 Wyświetlenia
Slawekst
First Poster
Opcje

Posiadam pralko suszarkę samsung WD80K5 i mam problem gdyż w cyklach suszenia pranie wychodzi ciepłe ale bardzo mokre , zauważyłem że podczas suszenia pralka wogóle nie wiruje , czy to może być przyczyna braku suszenia ? Pralka ma miesiąc , czyszciłem filtr pompy robiłem kalibrację nic nie pomaga . W opisie jest napisane ze do suszenia można dodać wirowanie tylko jak to zrobić , bo po wybraniu rodzaju suszenia przycisk wirowania nie reaguje , naciskałem sekundę ,3 sekundy , 5 nawet tylko wydaje dźwięk a na wyswietlaczu nic się nie zmienia. 

0 Like
7 Odpowiedzi
EwaK
Hotshot
Opcje

@Slawekst wirowanie dodasz w programie łączonym :) Zerknij na wątek LINK  i daj znać, czy wszystko sprawdzone.

0 Like
Slawekst
First Poster
Opcje

Link który Pani dodała nie działa , a w pralko suszarce nie ma takiego programu jak program łączony . Poproszę o precuzyjna odpowiedz . 

0 Like
Slawekst
First Poster
Opcje

Link który Pani dodała nie działa , a w pralko suszarce nie ma takiego programu jak program łączony . Poproszę o precuzyjna odpowiedz . 

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

Poprawiłam link w poprzednim poście, wybacz. Podaję go ponownie: LINK 

Oczywiście, że jest program łączony. W programach prania możesz dodać ręcznie czas suszenia. To jest program łączony. Sprawdź dokładnie rzeczy z przesłanego poradnika i daj znać, czy dalej będzie występował problem.

0 Like
Slawekst
First Poster
Opcje

Proszę mi tylko powiedzieć jak dodać wirowanie do suszenia , taka informacja jest zawarta ma 36 stronie instrukcji cytuje . Uwaga. Możesz zmniejszyć zużycie wody i energi poprzez dodanie cyklu Wirowania do wybranego trybu suszenia. Koniec cytatu. 

0 Like
PrzemysławK
Voyager
Opcje

Hej, @Slawekst!

Instrukcja mówi o cyklu wirowania, nie o wirowaniu w czasie suszenia. Jak to zrobić? Wkładasz mokre ubrania do pralko - suszarki -> wybierasz program "PŁUKANIE +WIROWANIE" -> przyciskiem "Płukanie" wyłączasz wszystkie płukania -> przyciskiem "Poziom wysuszenia" ustawiasz suszenie -> naciskasz przycisk Start/Pauza. Pralko - suszarka odwiruje, a potem rozpocznie suszenie. 

0 Like
Slawekst
First Poster
Opcje

Witam i dziękuje za odpowiedz . Jak widzę nie ma możliwości dodania wirowania do wybranego trybu suszenia o czym mowa w instrukcji na stronie 36 . Nie było by tego wątku jak by nie było błędu w instrukcji . Pozdrawiam 

0 Like