Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Głośna lodówka Bespoke RB38C7B5E22/EF

(Temat utworzony: 12-10-2024 01:16 PM)
422 Wyświetlenia
jz88
First Poster
Opcje
Witam serdecznie, uruchomiłem lodówkę i dźwięk jaki się z niej wydobywa doprowadza mnie do szału. Lodówka ciągle brzęczy z chwilowymi przerwami na kilkanaście minut. Szukałem lodówki i najważniejszym czym się kierowałem to miała być chicha i według producenta 35db a moja brzęczy / rezonuje na poziomie ponda 60db i we własnym mieszkaniu zamiast się reklaksować, słyszę pieprz.. lodówkę🤯🤯 I moje pytanie do Was co dalej? Reklamować, zwracać czu oddać treściwej 😉 
0 Like
12 Odpowiedzi
jz88
First Poster
Opcje
Link do pliku z odgłosem lodówki i to ma być cicha praca?🤔
0 Like
Sarinek
First Poster
Opcje

Witam. Czy coś u Pana się zmieniło czy oddał Pan lodówkę? Mam ten sam problem. Dziś kupiłem i dostałem lodówkę i chodzi ona z głośnością 50db bo jest nie do zaakceptowania. Nie rozumiem jak Samsung może taki ***** sprzedawać. Nie wiem czy skorzystać z rękojmi czy zwrócenia towaru. Najgorsze że nie mam opakowania bo wyrzuciłem …

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Sarinek, w pierwszej kolejności możesz zgłosić się do Wsparcia technicznego, pomogą z diagnostyką: https://www.samsung.com/pl/support/contact/#contactinfo

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like