Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można zamontować prowadnicę teleskopową do piekarnika Samsung NV75J3140BB

(Temat utworzony: 13-02-2020 07:49 PM)
1732 Wyświetlenia
Artur25
First Poster
Opcje

Mam pytanie, czy mogę zamontować dodatkową prowadnice teleskopowa do piekarnika  samsung NV75J3140BB? Niestety przy zakupie nie zwróciłem na to uwagi, iż ten piekarnik nie posiada takich prowadnic a są one bardzo pomocne przy użytkowaniu. 

z góry dziękuje za pomoc 

0 Like
6 Odpowiedzi
PrzemysławK
Voyager
Opcje

Cześć @Artur25!

Nie, powienieneś tego robić. Boczne prowadnice są inne, założenie ich "na siłę" może spowodować utratę gwarancji.

Dorota18
First Poster
Opcje

Dzień dobry

Wiem, że temat jest starszy ale... Jeżeli nie ma możliwości dodania prowadnic, to czy istnieje możliwość kupienia całej "szuflady" z prowadnicami (nie wiem jak to się fachowo nazywa - stelażu, kratki z prowadnicami) i zamontowania.

Kupiłam piekarnik  do zabudowy SAMSUNG NV75J3140BB GRILL.  I jest super, za wyjątkiem braku prowadnic. Czy są jakieś całe stelaże z prowadnicami, które mogłabym kupić i zamontować?

Pozdrawiam serdecznie Dorota

0 Like
GosiaZ
Navigator
Opcje

@Dorota18 Nie ma takiej możliwości, wymiana całej drabinki wiązałaby się z utratą gwarancji. : (

Dorota18
First Poster
Opcje

Tak, czytałam o tym w innym poście.

Natomiast, gdybym wolała wygodę niż gwarancję. Czy jest model drabinek, które pasowałyby do tego piekarnika?

Widziałam, że  w starszych postach pojawiły się takie informacje, odnośnie innych modeli też bez prowadnic.  Sprawdzałam dostępność na niemieckich stronach z akcesoriami do sprzętu AGD, ale akurat nie znalazłam do tego konkretnego piekarnika. 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dorota18, wygoda wygodą, ale oprócz kwestii gwarancji wchodzi jeszcze bezpieczeństwo, więc taką zamianę warto skonsultować z autoryzowanym serwisem — będą w stanie podpowiedzieć, czy jakieś inne drabinki bezpiecznie dopasują się do piekarnika: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 🤓

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dorota18
First Poster
Opcje

Tak, dlatego tu szukam pomocy, a nie na własną rękę montuje pierwsze lepsze dostępne.

Dziękuję za link. 

0 Like