Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wymiarów NQ50K5137KB

(Temat utworzony: 27-08-2018 11:07 PM)
874 Wyświetlenia
Swiety
First Poster
Opcje

Hej.

Jestem w trakcie projektowania kuchni. Mam zamiar zakupić wspomnianą w temacie kuchenkę mikrofalową.

Jednakże brak jest wszystkich niezbędnych wymiarów, aby móc w pełni zaprojektować kuchnię, a dokładniej fronty nad oraz pod kuchenką.

Wymiary zielone są podane w katalogu. Wymiary czerwone (pozycja frontu kuchenki względem jej "skrzynki") oraz błękitny (uskok zawiasów kuchenki) niesety nie (na rysunku "wymyślone" przeze mnie wymiary). Nie znających owych wymiarów nie jestem w stanie dobrać wymiarów frontów (kolor fioletowy). Chciałbym w całej zabudowie zachować ładne szczeliny ~3mm między wszystkimi frontami. Teoretycznie mógłbym to zrobić na czuja, bez tych wymiarów, ale prawdopodobnie nie trafił bym dobrze, przez co stracił bym na estetyce.

Idealną sytuacją by było gdybyście podali brakujące wymiary, a najlepiej udostępnili model 3D kuchenki.

Pozdrawiam, Mateuszfronty.png

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
EwaK
Hotshot
Opcje

Cześć 

Nie ma niestety możliwości udostępnienia modelu 3D. Jeżeli chodzi o wymiary urządzenia, nie są nigdzie podane tak dokładne. W celu zabudowy powinieneś zastosować się do  wymiarów podanych w instrukcji.mikro.PNG

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
1 Odpowiedz
Rozwiązanie
EwaK
Hotshot
Opcje

Cześć 

Nie ma niestety możliwości udostępnienia modelu 3D. Jeżeli chodzi o wymiary urządzenia, nie są nigdzie podane tak dokładne. W celu zabudowy powinieneś zastosować się do  wymiarów podanych w instrukcji.mikro.PNG

0 Like