Witam, mam dwa problemy z pralką taką jak w temacie
1. podczas wirowania wpada w pętle z 13 minut do 8 i znowu 13
2. przy praniu wyłącza się... Wyświetl post
Witam wszystkich. Mam problem bo lodówce cyklicznie włącza się alarm, że temperatura jest za wysoka. Silnik lodówki uruchamia się i po 30 sekundach... Wyświetl post
Witam. Mam problem z pralką. Podczas prania kiedy program chce załączyć pompę obiegową pralka zacina się. Słychać parę prób uruchomienia funkcji... Wyświetl post
Hej! Na początku zaznaczę, że nie mam kompletnie pojęcia jak działają pralki więc jestem na poziomie - wlewam płyn, klikam, kręci się, wyprane.... Wyświetl post
Witam kupiłem wyżej wymieniony piekarnik w kwocie około 3500 zł po instalacji okazało się że w ogóle nie dopieka dołu, pizza i inne potrawy od... Wyświetl post
Witam problem z lodówka RB41J7839S4 a mianowicie po włączeniu lodówki dźwięk otwartych drzwi więc wyłączyłem. Po czasie na wyświetlaczu... Wyświetl post
Szanowni Państwo,
W zakupionej w czerwcu 2020 r. lodówce w zamrażalniku odłamała się prawa prowadnica górnej szuflady, natomiast lewa jest już... Wyświetl post
Witam,
Moja lodówka z zamrażarką Samsung RB29HER2CSA/ES (0000 RB29HER2CSA) nie chłodzi prawidłowo. Pomyślałem, że może to wina źle zamykających... Wyświetl post
Czesc, moze ktoś z Was jest w stanie mi podpowiedzieć, czy dźwięki wydawane jakby zza tylnej ścianki w lodowce to rzecz normalna? Mieszkanie... Wyświetl post
Dzień dobry
Kilka dni temu kupiłem pralkę Samsung WW90T534DAE. Po podłączeniu pralki, przeprowadzeniu standardowej kalibracji i puszczeniu... Wyświetl post
Dzień dobry, od około pół roku użytkuję suszarkę DV90N62632W/EO. Sprawdzała się znakomicie, jednak dwa dni temu pojawiło się w niej pukanie podczas... Wyświetl post
Czym jest autodozowanie?
Autodozowanie odpowiada za dostosowanie ilości środków piorących do rodzaju prania. jest to funkcja, pozwalająca na... Wyświetl post
Witam dziś zakupiłam zmywarkę Samsung
DW50DG450FSRET próbowałam ustawić automatycznie otwieranie drzwi próbowałam jak na instrukcji ale nic nie... Wyświetl post
Nowa pralko suszarka WD11DB7B85GB nie pobiera detergentów- ani płynu do prania ani płynu do płukania. Próbowałam i na automatycznym i na manualnym... Wyświetl post
Cześć wszystkim prawdopodobnie będę musiał wymienić łożysko w pralce Samsung ww10t504dae/s6 czy orientuje się ktoś jakie wymiary łożyska będą... Wyświetl post
DZień dobry
Strasznie głośno pracują wentylatory chłodzące płytę. Czy to normalne ? Czy możliwe jest złe podłączenie przez instalatorów (z... Wyświetl post
Hej społeczności!Zgubiłem śruby transportowe do pralko-suszarki Samsunga:wd8nk52e0ZXniestety trudno jest znaleźć je nawet na zewnętrznych... Wyświetl post