Witam.
Mam pralkę WF60F4EFW2W kupiona 7 lipca 2018. Do tej pory było OK do wczoraj. Wczoraj po płukaniu podczas przygotowania do wirowania... Wyświetl post
Suszarki Samsung to nowoczesne urządzenia, które oferują szereg zaawansowanych funkcji, takich jak szybkie suszenie, ochrona tkanin czy suszenie... Wyświetl post
Witam od dwóch msc posiadam Lodówkę Samsung Fit RB36R8837S9/EF zaraz po domknięciu górnych dzwi wydobywa się tak irytujący dzwięk jakby została... Wyświetl post
Witam drodzy użytkownicy.
Mam następujący problem, kostkarka w lodówce nie działa, tzn. nie do końca... Na wstępie powiem, że kostkarka działała... Wyświetl post
Cześć wszystkim Czy jest ktoś w grupie, kto potrafi odkodowac datę produkcji lodówki z numeru seryjnego?S/N 892842BQ500211 PZ góry dzięki za... Wyświetl post
Jak w temacie. Czy wskaźnik temperatury (tzn pomiar z wewnętrznego termometru, nie ustawiona wartość chłodzenia w chłodziarce) jest tylko... Wyświetl post
Pytanie mam odnośnie lodówki jak w temacie. Co może być przyczyną zamrażania produktów w lodówce ? Temperatura ustawiona na 2 ( zamrażarka -18).... Wyświetl post
Ostatnio po wlaczeniu przycisku smart control w pralce zrywane jest połączenie w aplikacji smart things. Pojawią się informacja, aby sprawdzić czy... Wyświetl post
Witam
Ciekawa historia z dostawą uszkodzonej lodówki.
Zakupiłem w sklepie samsung.pl lodówkę BESPOKE, wybrałem datę dostawy. Pierwotna data... Wyświetl post
Witam, wczoraj przywieziono mi nową lodówkę #RB38C676CSA. Jak lodówka i zamrażarka były całkiem puste temperatura na wyświetlaczu i termometrze... Wyświetl post
Witam, posiadam lodówkę side by side SAMSUNG RS68N8220B zakupiona w czerwcu 2019r. Została uruchomiona we wrześniu 2019. Po niespełna 2 latach... Wyświetl post
Witam. Mam problem z pralką. Podczas prania kiedy program chce załączyć pompę obiegową pralka zacina się. Słychać parę prób uruchomienia funkcji... Wyświetl post
Witam,
Mam pralkę WW90M74HN2T od ok. stycznia, zaczęłam jej używać w połowie kwietnia. Dzisiaj pojawił się problem ze startem cyklu prania.... Wyświetl post
Czy w tej lodówce wentylator działa cały czas ? Jest to dość irytujące, nie jest on może jakiś strasznie głośny ale wyraźnie go słychać zwłaszcza... Wyświetl post
lodówka Samsung side by side
1 kwietnia, po 6 latach użytkowania zepsuł się inwerter, na który w teorii jest 10 lat gwarancji. 21 czerwca, po... Wyświetl post