Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria w jet85

(Temat utworzony: 02-11-2023 12:52 PM)
1130 Wyświetlenia
Judyta1988
First Poster
Opcje

Witam. Tydzień temu zakupiłam odkurzacz jet85. Zdecydowałam się na zakup, gdyż producent zapewnia 60 minut pracy urządzenia w trybie minimalnym. W mieszkaniu mam tylko twarde podłogi, bez żadnych dywaników. Zanieczyszczenia to kurz i okruszki więc tryb minimalny jest dla mnie wystarczający. Co do pracy urządzenia nie mam zastrzeżeń. Jednak po pełnym naładowaniu i przełączeniu odkurzacza zaraz po uruchomieniu w tyb minimum czas pracy pokazuje jakieś 43 minuty, a nie 60. To dość spora różnica 20 minut. Tyle wystarczy mi na odkurzanie mojego 47 metrowego mieszkania. Więc jest to okrojone o dokładnie jedno całe, porządne odkurzanie.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
WeronikaD
Expert
Opcje

Hej, @Judyta1988 ,Czas pracy urządzenia, zależy od kilku czynników. Warto zwrócić uwagę na to, jaka końcówka jest teraz podłączona do urządzenia. Zgodnie ze specyfikacją produktu czas ładowania i sprzątania może się różnić w zależności od rodzaju szczotek i warunków użytkowania odkurzacza.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
cccccc1
Voyager
Opcje
Z jaką zamontowaną końcówką?
0 Like
Rozwiązanie
WeronikaD
Expert
Opcje

Hej, @Judyta1988 ,Czas pracy urządzenia, zależy od kilku czynników. Warto zwrócić uwagę na to, jaka końcówka jest teraz podłączona do urządzenia. Zgodnie ze specyfikacją produktu czas ładowania i sprzątania może się różnić w zależności od rodzaju szczotek i warunków użytkowania odkurzacza.