Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smartthings - Termometry TUYA

(Temat utworzony: 18-10-2024 08:23 PM)
696 Wyświetlenia
_svery_
Voyager
Opcje
Cześć wam!
Mam pytanie znowu dotyczace smart home. Czy ten czujnik https://a.aliexpress.com/_EH3dWEl mógłby zostać połaczony z systemem Smartthings przez centralkę aeotec oraz protokół zigbee? Jeśli tak to czy moglibyście podlinkować mi sterowniki do tego urządzenia, a jesli to nie to podeslac odpowiednik tego czujnika w podobnej cenie? Z góry dzięki.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
TH-S02D powinien działać bezpośrednio w ST, bez zewnętrznych sterowników.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ile przycisków potrzebujesz na włączniku?
0 Like
_svery_
Voyager
Opcje
właczniki będę brał "hurtem" więc potrzebuje i pojedyncze i podwójne, oczywiscie najlepiejby było jakby wyglądały identycznie po za różnicą w ilości przycisków
0 Like
_svery_
Voyager
Opcje
dobrze by było jakby ten sam model włacznika występował w wersji wifi jak i zigbee ze względu an to iż częsc z nich bedzie na zigbee a czesc na wifi, mam dom w starym budownictwie i obawiam się że centralka zigbee z górnego piętra nie da rady obsłuzyc wlaczników ktore beda pietro nizej
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Kup sobie wzmacniacz Zigbee i problem się rozwiąże. Włączniki Wi-Fi będą spowalniać sieć w domu, jeśli będzie ich kilka. Aqara ma sprawdzone włączniki bez N. Pojedyncze, podwójne. Aqara H1 EU bez N
https://inteligentnydom.co/bezpieczenstwo/przelaczniki-bezpieczenstwo/aqara-przelacznik-swiatel-h1-e...
Wysoka Cena, ale pasują do okrągłych puszek. Pamiętaj, że są to przyciski dzwonkowe, czyli wciskasz przycisk i on wraca do swojej pozycji.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Przy okazji Aqara FP2 zaczyna się pojawiać w SmartThings u niektórych użytkowników.
_svery_
Voyager
Opcje
a cos w nizszej cenie, nie usmiecha mi sie cena 140zł od sztuki
0 Like
_svery_
Voyager
Opcje
faktycznie pokazała mi sie B))
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Szczerze nic innego nie mogę Ci polecić sprawdzonego. Zainteresuj się włącznikami Sonoff, ostatnio wypuścili włączniki z Matter. Moes, też powinien działać na edge, jednak może być problem z zmieszczeniem ich w puszce.
0 Like
_svery_
Voyager
Opcje
a to nie są na zwykłą okrągła puszke?
0 Like