Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SmartThings matter

(Temat utworzony: 21-02-2025 03:53 PM)
186 Wyświetlenia
mati_2103
Journeyman
Opcje
Czy ktoś może polecić bramkę matter i inteligentne głowice które dobrze się integrują ze SmartThings? 
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
arapalski
Samsung Members Star ★
Opcje
Bramka Matter dla SmartThings to tylko Aeotec Smart Home Hub. Z głowic mogę polecić Popp i Fibaro.
Poznaj świat inteligentnego domu SmartThings.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Najlepszą bramką Matter do SmartThings jest Aeotec Smart Home Hub. Oprócz Matter posiada ona Thread, Zigbee, Z-Wave Plus.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Rozwiązanie
arapalski
Samsung Members Star ★
Opcje
Bramka Matter dla SmartThings to tylko Aeotec Smart Home Hub. Z głowic mogę polecić Popp i Fibaro.
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Najlepszą bramką Matter do SmartThings jest Aeotec Smart Home Hub. Oprócz Matter posiada ona Thread, Zigbee, Z-Wave Plus.
mati_2103
Journeyman
Opcje
Nad głowicami zastanawiam się nad EVE? Jakieś opinie?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Piszesz o EVE Thermo? Powiem tak: EVE jest bardzie nastawione na HomeKit, ale można ją podłączyć też do ST przez centralkę Thread już wymienioną wcześniej. SmartThings ma oficjalną integrację EVE w swoim systemie, więc nie potrzebujemy żadnego sterownika edge.
mati_2103
Journeyman
Opcje
Narazie rozważam tylko 😏 ale już wiem jaką bramkę wybrać 💪. Z głowicami muszę popatrzeć a rolety masz coś sprawdzone? Mam mobilusa niestety nie ma integracji z ST. Ale najwyżej moduły dorzuce. Kluczowe żeby jak najwięcej w jednej apce
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Do rolet może coś od Shelly lub Sonoffa?

Zapraszamy Cię na Blog https://smartthingspolska.com/ tworzymy go razem z @arapalski. Tam znajdziesz recenzje urządzeń, poradniki i najnowsze newsy z świata inteligentnego domu SmartThings.
arapalski
Samsung Members Star ★
Opcje
A ja z rolet polecam IKEA, zero kabli tylko raz na 6-9 miesięcy trzeba naładować akumulator. 😁