Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oświetlenie hue

(Temat utworzony: 17-04-2021 10:23 AM)
733 Wyświetlenia
kiniu
Pioneer
Opcje

Qwitam. Czy ktoś otrzymał już oświetlenie hue? Jak to działa itd? Jakieś opinie?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem, że pytasz o promocję, w której do wybranych modeli QLED można było otrzymać prezent w postaci zestawu startowego Philips Hue. Z tego co widzę to w zestawie znajduje się:

• mostek (Hue Bridge)
  • pilot (Hue Dimmer)
  • 2 x inteligentna żarówka (gwint E27).

QLED.jpg

Konfiguracja jest dosyć prosta. Wystarczy, że połączysz kablem mostek z routerem. Następnie połączysz mostek bezprzewodowo z telefonem za pomocą aplikacji Philips Hue. W ten sposób będziesz mógł połączyć żarówki oraz pilota z aplikacją i korzystać z nich. Więcej szczegółów znajdziesz na stronie Philips. Dodatkowo można skorzystać z aplikacji SmartThings jednak większe możliwości konfiguracyjne będą dostępne w aplikacji Philips Hue. Koniecznie zerknij na poniższą stronę.

Inteligentne oświetlenie | Philips Hue (philips-hue.com)
https://www.philips-hue.com/pl-pl

Jeżeli pojawią się dodatkowe pytania to pisz śmiało. Postaram się pomóc.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem, że pytasz o promocję, w której do wybranych modeli QLED można było otrzymać prezent w postaci zestawu startowego Philips Hue. Z tego co widzę to w zestawie znajduje się:

• mostek (Hue Bridge)
  • pilot (Hue Dimmer)
  • 2 x inteligentna żarówka (gwint E27).

QLED.jpg

Konfiguracja jest dosyć prosta. Wystarczy, że połączysz kablem mostek z routerem. Następnie połączysz mostek bezprzewodowo z telefonem za pomocą aplikacji Philips Hue. W ten sposób będziesz mógł połączyć żarówki oraz pilota z aplikacją i korzystać z nich. Więcej szczegółów znajdziesz na stronie Philips. Dodatkowo można skorzystać z aplikacji SmartThings jednak większe możliwości konfiguracyjne będą dostępne w aplikacji Philips Hue. Koniecznie zerknij na poniższą stronę.

Inteligentne oświetlenie | Philips Hue (philips-hue.com)

Jeżeli pojawią się dodatkowe pytania to pisz śmiało. Postaram się pomóc.

kiniu
Pioneer
Opcje
Dzięki wielkie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Daj znać jak dojedzie oświetlenie oraz czy poradziłeś sobie z konfiguracją.

kiniu
Pioneer
Opcje
Spoko
0 Like
kiniu
Pioneer
Opcje
Witam. Otrzymałem. Ale pewnie żeby połączyć się np z muzyką to coś chyba trzeba dokupić. Nie wiem jak zrobić by kolory się zmieniały czy w ogóle tak można?
0 Like
BasiaW
Navigator
Opcje

Cześć @kiniu,

te informacje uzyskasz od Philips. Skontaktuj się z nimi:

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kiniu, aplikacja Hue od firmy Philips nie oferuje takich możliwości. Musisz poszukać aplikacji firm trzecich w sklepie Google Play wpisując w wyszukiwarkę słowo Hue.

kiniu
Pioneer
Opcje
Ok zobaczymy
0 Like
kiniu
Pioneer
Opcje
Jest dużo tego a ja jestem zielony w tym. Wydaje mi się że trzeba coś chyba dokupić żeby w rytm muzyki świeciło
0 Like