Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Drugi Oczyszczacz powietrza nie łączy się z siecią wifi

(Temat utworzony: 12-04-2020 04:40 PM)
3898 Wyświetlenia
m12345s
First Poster
Opcje

Dzien dobry. Mam problem z polaczeniem oczyszczacza powietrza z siecią wifi. Mam oczyszczacz AX90,bez problemu udalo sie go polączyć z siecią. Drugi oczyszczaczAX60 nie chce sie połączyć.

0 Like
crazyadam
Explorer
Opcje
Witam, wie ktoś jak zresetować wifi w oczyszczaczu? Za pierwszym razem udało mi się połączyć urządzenie z siecią, później były problemy z łącznością, usunąłem urządzenie i za cholerę nie udaje mi się połączyć znowu. Próbowałem na 3 różnych telefonach Samsunga. Może reset oczyszczacza wyczyści jakieś tam dane wifi w urzadzeniu. Problem pojawia się w momencie połączenia urządzenia z telefonem, pokazuje błąd. Proszę o pomoc.
0 Like
PatrykG
Pioneer
Opcje

Cześć @crazyadam 😉

Przyślij print screen z komunikatem o błędzie. Czy próbowałeś odłączyć sprzęt od zasilania na kilkanaście minut? Jaki model oczyszczacza posiadasz?

0 Like
crazyadam
Explorer
Opcje
Udało mi się znaleźć informację :
Reset wifi w oczyszczaczu - jednoczesne naciśnięcie przycisku POWER i LOCK przez 10sek.
Pomogło, teraz urządzenie łączy się bez problemu.
GrekBey
First Poster
Opcje

u mnie to przycisk POWER oraz PM Digit [Lock 3 sek]. dzięki za podpowiedź

Members_l3PkeZ7
First Poster
Opcje

Dzięki. 5 godzin walczyłem z podobnym problemem dopóki tu nie trafiłem.

0 Like
bcza
Apprentice
Opcje
Witam, nie mogę zparowac telefonu i oczyszczacza ax90 za pomocą przycisku timer przytrzymuje przycisku ale nic się niedzieje.. ktoś coś? Help!
0 Like
DariaR
Expert
Opcje

@bczaczy na pewno telefon i urządzenie są w tej samej sieci na czas parowania? Czy ewentualnie oczyszczacz nie znajduje się za daleko od routera w momencie, w którym próbujesz parować? Czy próbowałeś zresetować telefon i oczyszczacz profilaktycznie? 

0 Like
bcza
Apprentice
Opcje
Oczyszczacz stoi 2 m od wifi , telefon jest w jednej domowej sieci. Problem polega na tym że instrukcja mowi żeby przytrzymac ponad 5 sec przycisk timer, ale on jakby nie reaguje na tryb parowanie tylko ustala godziny czuwania...
0 Like
bcza
Apprentice
Opcje
Może robię coś źle?20211115_165556_3489.jpg
0 Like
JolaŁ
Expert
Opcje
0 Like