Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aplikacja smart things dla xiaomi redmi note 7

(Temat utworzony: 11-06-2019 12:23 AM)
3748 Wyświetlenia
Szumi
First Poster
Opcje

Witam. Kupiłem nowy telefon Xiami Redmi Note 7 i nie mogę na nim zainstalować aplikacji Smart Things gdyż nie jest dostępna w sklepie Play. Czy ktoś wie co może być przyczyną? Czy będzie dostępna w najbliższym czasie? Jakiej innej aplikacji użyć do sterowania klimatyzatorem Samsung spoza domu? 

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Szumi najwodoczniej twój model nie jest na liście wspieranych urządzeń. 😞 Ale myślę, że jak zapytasz google o smart things apk to Ci pomoże.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szumi, Możesz też zainstalować aplikację z pliku *.apk z pominięciem Sklepu Play.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szumi  Aplikacja Smart Things nie raczej nie będzie działać na telefonie innego producenta. 

Szumi
First Poster
Opcje

Na poprzednim telefonie Sony działała, na tablecie Huawei działa. W opisie piszą że musi mieć minimum 2GB RAM (mam 4) i android nowszy niż jakiś (mam najnowszy).

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Szumi najwodoczniej twój model nie jest na liście wspieranych urządzeń. 😞 Ale myślę, że jak zapytasz google o smart things apk to Ci pomoże.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Szumi  Na tym telefonie xiaomi  nie będzie działać. Na inny markach jakie podałeś działa też na HTC.

Masz tutaj https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szumi, jaka informacja pojawia się po otwarciu aplikacji SmartThings w sklepie? Otwórz ten odnośnik z poziomu telefonu i daj znać.

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szumi, Możesz też zainstalować aplikację z pliku *.apk z pominięciem Sklepu Play.

0 Like